Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Што е тој состав бе :pos: со него нема шанси топка да фатиме,ни 1% нема да ја задржиме.Ја би играл со Арбелоа феноменален е во одбрана а Ласс наместо Кедира и крај.Е сега во нападов не знам,мислам Бенз треба да стартува.

Овој е идеален :icon_mrgr

Касиљас
Арбелоа-Рамос-Пепе-Марсело
Чаби-Лас
Ди Марија-Кака/Озил-Роналдо
Бензема

Мурињо прв тренер во историјата кој стигнува до полуфинале со 4 различни тима.

--- надополнето ---

Кога би играле без Карваљо ја би идел на ризик и вака.
------Кас-------
Лас-Рам-Пеп-Мар
-Чаб--Кед--Гра---
-ДиМ-Как--Рон---

^ Што е тој состав бе :pos: со него нема шанси топка да фатиме,ни 1% нема да ја задржиме.Ја би играл со Арбелоа феноменален е во одбрана а Ласс наместо Кедира и крај.Е сега во нападов не знам,мислам Бенз треба да стартува.

Нц... што мислите Мур вчера случајно играше со Арбелоа и Марсело лево !? Кој е најопасниот играч на Барса во моментов !? :)

Малку каснам,ама честито лесна победа и полуфинале и да средината со марсело беше и е катастрофа едноставно човекот игра стопати подобро како бек.

Мислам дека треба да се искочи со стандардната формација како до пред Пријателските кај што се повредија неколку играчи.

Casillas
Ramos - Pepe - Carvalho - Marcelo
Khedira - Xabi
Di Maria - Ozil - Ronaldo
Benzema

276518457.jpg

:icon_lol:

Стварно мислите дека Мур ке испадне со двајца дмф (од кој едниот Кедира) против Барса? 3 најмалку. Ја научи лекцијата

Стварно мислите дека Мур ке испадне со двајца дмф (од кој едниот Кедира) против Барса? 3 најмалку. Ја научи лекцијата
И ќе гледаме само Контри,контри,контри,контри :)

Поарно контри контри контри, отколку голови голови голови.

Под еден услов може многу лесно Барса да се совлада ако се игра 4-3-3 и како во Интер што беше во Реал Роналдо и Ди Мариа да се враќат назад.

И ќе гледаме само Контри,контри,контри,контри :)

што дури може да значи и дека ќе тргне без класичен шпиц:))или добро ајде, со Бензема исто е ок:))и само да го трчаат Пике, мн ми е мерак да гледам како се мучи да стигне а не може:))

Честито победа, а воедно и полуфинале.
Не сум задоволна од играта вчера, но и немаше некоја посебна потреба од тоа.
Сега што и да се деси поната не ми е важно земајќи го во предвид минатот.
Задоволна сум со ова....но никогаш не е доста од повеќе !
АЈДЕЕЕ ФИНАЛЕЕЕ САКАМ !!!
HALA MADRID !

Под еден услов може многу лесно Барса да се совлада ако се игра 4-3-3 и како во Интер што беше во Реал Роналдо и Ди Мариа да се враќат назад.

Мислиш дека ќе го преминит центарон за назад....искрено? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom