Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
WOOWWWWWWW каква вечер каква атмосфера на бернабеу,браво за Ултрас Сур браво за сите присутни браво за Реал.

Asi Asi gana el Madrid!!!!!!!!!!!!!!!!!!

сега под импресии подетално утре.:vozbud:

не дематираше ди мариа со критикиве кои ги упативме..треба почесто така да шутира..
иначе презадоволем сум од победава,конечно и роналдо да постигне гол!!
иначе шалке го демолираше интер, раул постигнал гол!!
ајде финале Реал-Шалке!!
:D:D

Епа ај од мене уште сега честито 1/2 финале.

ХАААААААААААААААААААААЛАААААААААААААААААААААА МАДРИДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД!!!!
ЧЕСТИТО ПОБЕДА И ТОА КАКВА во второ полувреме дечките не поминаа средина немам коментар браво за циганот бравоо аде

Ова ме потсеќа на оној Реал (и атмосферата на Бернабе) од пред 10 години, Реал кој го засакав а не Реал кој го гледавме последниве години. Мотивација, желба, публика која е желна за победа (а не како да гледа романтичен филм) и све тоа.
Секоја чест за сите, иако можевмо да им дадемо уште некое голче али ајде :)

Иначе кој рече Кедира не вршел ништо работа, до 60-та мин. имаше истрчано скоро 8км. :)

Иначе кој побара Ди Мариа барем еднаш да распали како што треба??? Ете ти ја оствари желбата, ама не во корнер знаменце, директно у ракле :):)

Ти беше тој што викаше дека потешко ќе ни биде со Тотенхем, него ли со некој друг тим ? :tv:

Со Крауч у тим мислев море... :pipi:

на крај 36 шута кон гол... пола од нив од Роналдо... :icon_lol:

Колку беше тапа првото иако имаа играч повеќе од 15та минута, ама затоа второ од 46мин почнаа да се закануваат. Ги прегазија 4-0 ама не ме израдува како со Лион:)
Англичаниве се изгубија тотално во второ:zlo::icon_lol:

Честито победа им покажавте кој е главен на ови Лондончани ај и ние утре да минеме па да се стренеме на Вембли
бтњ за малку утнав прогнозирав 3-1

Роналдо требаше да го соблече дресот и да му дадат жолт. :S

Колку беше тапа првото иако имаа играч повеќе од 15та минута, ама затоа второ од 46мин почнаа да се закануваат. Ги прегазија иако беше со играч победа ама не ме бев радосен како со Лион:)
Англичаниве се изгубија тотално во второ:zlo::icon_lol:
ајде нарис доаѓај у дифтар да се:cug:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom