Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чоек несмее ни да го искаже своето мислење дека Шахтјор ке ни падне. Одма овој акси ме нападна со црвенките :(

Така иде тоа кај Акси он е Мариборска Мафија, ако кажеш лош збор за Барса одма те пука.:violent1:

--- надополнето ---

Кажаа од Совето за Радиодифузија, дека ќе следуваат големи казни за сите што го прекршиле молкот. :pos::pos::pos:
Абе, вие после секој пораз вакви сте?? Ја да сум на ваше место, би штрајкувал со глад. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

ЧЕ, ти си бе брат?? их их их ти текнува кога те викавме ГЛУП?:pos2:

П.С. Зарем не примети дека се заебаваме малце??? по ПП се договоривме за да почнете одма да оговарате. :wink:

Satellite

И Хатон се повредил кај Тотенхем, најверојатно го пропушта остатокот од сезоната.

И Хатон се повредил кај Тотенхем, најверојатно го пропушта остатокот од сезоната.

Ако сте стасале да се радувате на овај пцојсаниов дека се повредил и дека нема да игра многу јакиот играч... јас би ви препорачал од Модрич и од Бејл да се пазите :P

Ако сте стасале да се радувате на овај пцојсаниов дека се повредил и дека нема да игра многу јакиот играч... јас би ви препорачал од Модрич и од Бејл да се пазите :P

Не знам кој, што и како игра кај нив, само знам дека во овој дел од сезоната најважно од се е да немаш многу повредени играчи, без разлика дали тие се првотимци или резерви.

Ме напунија црвенки еј.... Инаку игра викендов Кастиља со некој ?

0-0 е уште.
Кичма премештај... Иако изгубивме, најдобар беше.

Guadalajara 1 - 1 RM Castilla…. 32 коло..... супер гол на Juan Carlos (62’) и само бод, доволно да се задржи второто место, 59 бодови....

Кој од вашите играчи се во опасност од жолти картони, за Класико ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom