Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја колку што знам 0-0 изигравме. Се надевам се разбравме сега.

Тепавме со Хихон на гости со голот на Игуаин во 82 минута, знам не му идеше цел натпревар, влезе Бензема, ја раздвижи играта и овој постигна гол на одбиена топка на празен гол.

g0204.jpg

Кој е оној до Озил бре ? :nesvest:

Тепавме со Хихон на гости со голот на Игуаин во 82 минута, знам не му идеше цел натпревар, влезе Бензема, ја раздвижи играта и овој постигна гол на одбиена топка на празен гол.

g0204.jpg

Кој е оној до Озил бре ? :nesvest:
Гранеро:je::je::je:

Не ми се гледа дека е он, види колкаво е името, плус оноа претпоследната буква ми изгледа ко H. :)

Убаво си кажа Чоста, Гранеро е тоа само ептен чудно е напишано...:)

--- надополнето ---

Сеа е сменета формацијата на Марка не е 5-4-1 туку 4-2-3-1...

Casillas
Ramos - Pepe - Carvalho - Arbeloa
Lass - Khedira
Di Maria - Ozil - Granero
Adebayor

Овој состав ќе е најверојатно официјалниот со кој ќе излезе Мурињо за саат време.

Реков дека Игуиан нема да стартува, али мислев дека некој од Бензема и Роналдо ќе биде спремен за овој натпревар. Сеа кога видов дека ни еден од двајцата не е, не би ме чудело и Игуаин да стартува, знаејќи ги изненадувањата на Мурињо. :)

^
Па и лани играше како десно крило колку што знам :)

Да, ама дупка беше, а и Мур изјави дека не му одговара таа позиција на Гранеро. Пипа едино би можел да стартува како крило, ма да не верувам, ќе биде оваа формација од Марка. :)

Познавајќи го Мурињо нема шанса да стартува со Игуаин, попрво младинец би пуштил. Никогаш не ризикува вака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom