Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ronaldo ќе го изведе првиот почесен удар во сабота против Sporting. Натпревар на кој сигурно нема да играат Xabi и Benzema, под знак прашалник се Marcelo, CR и Pepe, а добрата вест најверојатно ќе биде Higuain.

Во Шпанија денес го слават денот на Кака` :)

Момци во подготовка е Официалниот веб сајт на Реал Мадрид во Македонија. Од како ке биде отворен со овие дискусии од овој форум ке се префрлиме на нашиот и таму ке си имаме разговори ! Ке бидете известени што и како ке биде !

^Но нема да го запоставиме и овој форум xD

--- надополнето ---

Дали се знае дали ке даваат пренос на Алфа?

Многу добро направено видеото погоре.Инаку се си мислам сабота денеска и чекам фудбал.

Koлку е вистина дека веќе нема да се пуштаат песни од Шакира на Бернабеу?Озбилно била на Ноу Камп да ја бодри Барселона и се декларирала како нејзин фан? :/

Koлку е вистина дека веќе нема да се пуштаат песни од Шакира на Бернабеу?Озбилно била на Ноу Камп да ја бодри Барселона и се декларирала како нејзин фан? :/
Ако го направила тоа не само на Бернабеу туку ни во цел Мадрид нема да се пуштаат нејзини песни :pos:
Со оглед на тоа дека има дечко педер не ни ни треба !!!

Валдано го демантираше ова вчера.

Иначе Шакира е фан на Реал од поодамна. :)

shaki_and_becks.jpg

b462a3e610th8.jpg

shakira-zidane-cm06.jpg

P.S.
She definitely is a true Madridista; getting fucked by Barca on a regular basis.
:icon_mrgr

Di Stefano: “Тоа што го прави CR е уметност. Она со грбот и беше многу добро и квалитетно изведено. Ќе го научам да ја сопира топката со задникот, па
ќе видам што ќе му кажат тогаш.“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom