- Член од
- 15 септември 2008
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 337
Е ај па нема да ги утепаат.......Па нормално е да си даваат самодоверба и мотив, да не сакаш да викаат што ќе играме со овие коа ќе не утепаат![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ај па нема да ги утепаат.......Па нормално е да си даваат самодоверба и мотив, да не сакаш да викаат што ќе играме со овие коа ќе не утепаат![]()
Е ај па нема да ги утепаат.......
добар ти е потписот таиоДа знаеш само дека ќе биде стварно тешка со Тотенхем :/
Да знаеш само дека ќе биде стварно тешка со Тотенхем :/
Да знаеш само дека ќе биде стварно тешка со Тотенхем :/
Првата кај нив ја играме???Тоа од сликата го сватив... али ова нешо 11 вс 11 ме збуни и за тоа. Фала иначе. Убеден сум дека Тотенхем во првиот меч ке ги добиеме, незнам зошто.... се надевам ке се вратиме непоразени од Вајт Харт Лејн.
На Бернабе ги тепаат 1,2 разлика и после кај нив ќе се јадат...Не бе дома ја играме првата, втората на Вајт Харт Лејн (или што би рекол Николче и неговиот колега од Сител, ВаРт ХаЈт Лејн).
Mou: "No se si Higuain llegara al Sporting, pero estara pronto. Hoy ha jugado ya 60 minutos de partidillo 11 contra 11". Gran noticia!
![]()
![]()
![]()
Ова е уште по јако:
Hugain elan so partita uspicko ebava la kasandra. Real madrid es Totenham unole la kurodrzenje ala salamanka !!!