Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде нека е среќен роденденот, иначе примеќате ли нешто необично??? Немаме примено гол последните 4 утакмици во примера :)

... на сликана у спојлерон му вика: Ја пред тебе ја имав. :icon_lol:
Секако :icon_lol: и Буфон на Ибра вечерва тоа му го рекол
ibrabuffon.jpg
:pos:

:):):)
Нека ви е среќен роденденот. :)

Ме интересира Роналдо ке игра вечер со Расинг или?

Нека ни е среќен роденденот и многу титули да освоиме со овој тим.
HALA MADRID !

Ајт нека е среќен роденденот !!!
Да си дочекаме многу радости, титули и тако даље .
ХАЛА МАДРИД !

со среќа нека ни е роденденот многу титули,победи и добри играчи од кантерата

Ме интересира Роналдо ке игра вечер со Расинг или?

Роналдо за со Лион е под знак прашалник. Ма да мислам дека ке се напраи некоја дубара и ке стартува со Лион и тоа ке претставува изненадување. :)

Нигде не пишува дека е под знак ? со Лион,можеби ќе игра и на мечот со Херкулес,ма да јас не го сакам тоа,сакам добро да се одмори и желен за игра да ги изеде французиве.Баш ќе ми биде интересно да го видам Реал без Роналдо,лани без него одлично се снајдовме,играта ќе биде поинаква ќе се базира врз разигрувањето на Озил а не продори од страна.
Ај со среќа роденденов.

Нигде не пишува дека е под знак ? со Лион,можеби ќе игра и на мечот со Херкулес,ма да јас не го сакам тоа,сакам добро да се одмори и желен за игра да ги изеде французиве.Баш ќе ми биде интересно да го видам Реал без Роналдо,лани без него одлично се снајдовме,играта ќе биде поинаква ќе се базира врз разигрувањето на Озил а не продори од страна.
Ај со среќа роденденов.

http://realmadrid.cazin.net/2011/03/06/ronaldo-propusta-lyon/
И убаво кажаа од 10-15 дена, со Лион играме за 9 дена... како да не е под знак прашалник.
Иначе ѕирнете го клипчево интересно е...

^ Остај тоа,знаеш еден таков коментар колкава читаност има,напишав погоре што е и како е,ќе видиме.

Ако играмо со тој тим што е на Марка, минимум 3 гола давамо...слушајте ми го зборов :)

Ако играмо со тој тим што е на Марка, минимум 3 гола давамо...слушајте ми го зборов :)

Ако не давамо 3 има да примимо 3. Тимот е меч со две острици хехехе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom