Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Заборавив да спомнам, крвта ми се смрзнуваше кога ќе видев играч на Еспањол како се мести да шутира :)

Статистиката велеше и дека Германија ќе освои Светско......

Не сакам моите постови како провокација да ги сватите... Се знаеше дека имате чисти бодови денес... Туку не ми е јасно зошто ПАК СУДИЈАТА Е КРИВ.... Аде не го реши натпреварот, иако уште пред натпреварот беше решен :)

П.С Интересно, коментаторот спомна дека Барселона кога имала 5 и повеќе бода предност, НИКОГАШ не ја изгубила титулата ;)

А тоа се има случено колку..? 2-3 пати? И Реал немаше победа над Депортиво на гости 18 сезони па ете бидна и тоа. Традициите се тука да се рушат. Не викам дека ќе биде, ама не е и невозможно.

Адан ме фасцинираше, делуваше сигурно како десет години да е прв голман во тимов.

Прати писмо во управата на Реал Мадрид , а не овде на форумџииве овие овие само стискаат на тастатура ... Оние шо играат на терен нив пиши му

Пишав писмо,уживај си ;)

Честито победа

4estito pobeda komsii borbata e se poneizvesna iako se znaese pred po4etok deka zemate 3 boda si rekov ovie bezkicmenjacive od espanol mozat da vi gi zamrsat smetkite:smir:

Колку што ме држи памтењето, ова е второ исклучување за Икер, првото беше во сезоната 2005-06 против Осасуна. Тогаш Диего Лопез го замени.

Да му дадеш црвен картон на капитенот на Шпанија, за ваков „старт“ треба да имаш муда или да немаш мозок. Судијата изгледа второво го нема... :)

Марсело изигра капитенски, може комотно да му се даде лентата пред Рамос.

А „ултрабрзиот„ (според атрибутот од коментаторот) Адебајор треба да не пробува да го имитира телето...

Не знам дали некој ја ставил претходно али ептен јака песна хахаха

П.С Интересно, коментаторот спомна дека Барселона кога имала 5 и повеќе бода предност, НИКОГАШ не ја изгубила титулата ;)
Сезоната 2006-07 Барселона имаше предност од 7 бодови, Реал ја освои титулата со ист број бодови

Почна хејтањето на Адебајор. У кур ли гледавте додека црнецот гинеше на теренот вечерва? Изигра за чиста десетка... ги проигруваше соиграчите,задржуваеше топка,се градеше феноменално. И сега промашил 2 шанси и одма не го бива а? Ебаве менталитетот..... на секој може да му се случи да промаши таква ситуација ништо страшно.

Морам да го пофалам и одличниот кам-бек на Пепе, ми фалеше неговата рутина, дефинитивно многу добиваме со неговото враќање. Карваљо стандард добар, единствена новост кај него вечерва е што има нова фризура. :)

Чаби одигра сјајно, после црвениот картон се падна на негов грб, да го организира нападот, и да работи и за другите на теренот. Навистина премногу го сакам и го почитувам овој човек, ваква фудбалска интелегенција ретко се гледа, му се восхитувам. Секоја чест мајсторе ! Кедира многу добар, првите 30 минути поминуваше доста време пред противничкиот гол, ваљда да направи притисок и да се постигне гол. Озил кутриот, претрча премногу и одлично комбинираше со Роналдо, немаше сила да испадне од теренот кога го заменуваа. За Роналдо не треба да се трошат зборови, а Адебајор откако постигна гол со Севиља и Сосиедад мислев дека Бензема никогаш повеќе нема да заигра, но вечерва не си ја заврши својата работа, промаши 3 чисти зицери, но не треба да му се замерува за тоа. Треба да се има во предвид дека тоа е можеби и поради фрустрациите од публиката која го вреѓаше на расна основа.

Тоа е тоа, се приближивме на -5, наредно коло нив им доаѓа Билбао кој се бори за излез во Европа и очајно им се потребни бодови, а ние би требало лесно да поминеме со Леванте. Титула? Yes, we can !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom