Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј немам зборови со што можам да ја опишам играта на Роналдо денеска.Вака со срце играње ретко се гледа на терен.Браво и за одбраната која беше феноменална и тоа сите 4-ца.

Не ми се верува не ја глеав цела утакмица... али од тоа што видов, судијава на бесилка. А Аде одма после него...

Честито нека ви е победата.... Се знаеше уште почетокот на сезоната дека имате 6 чисти бода со Еспањол....

П.С Интересно, коментаторот спомна дека Барселона кога имала 5 и повеќе бода предност, НИКОГАШ не ја изгубила титулата ;)

Значи Роналдо душата ја остави на терен, а Адебајор како да се умисли човеков нешто, што му стана стопостотни шанси заеба...
Судијата ко нема дома да не си појди :pos:

Само едно ќе кажам.-Ухххххххххх
Тешка утакмица,мрзам вакви утакмици зошто слабо стојам со живци.Адебајор нек си ебе мајката 3 шанси ги сјеба.Роналдо на тацна како му ги намести овој ги утна.Ма да мора да признаам дечково добро се вклопи во тимов.
Дефинитивно денес Роналдо и Марсело ораа по терен.10ка за нив!!

--- надополнето ---

Честито нека ви е победата.... Се знаеше уште почетокот на сезоната дека имате 6 чисти бода со Еспањол....

П.С Интересно, коментаторот спомна дека Барселона кога имала 5 и повеќе бода предност, НИКОГАШ не ја изгубила титулата ;)

За се има првпат:):)

Не ми се верува не ја глеав цела утакмица... али од тоа што видов, судијава на бесилка. А Аде одма после него...

Бидејќи судеше офсајд кога излезе Гарсија 1 на 1 со Адан затоа ли.... Или што изеде лакт во шеснаесетник од Пепе, а овој се направи неудред :)

Марсело и Роналдо богови.....Судијата,нек си ебе матер...Аде,ебати црнецот,еден гол да даеше,имаше 10 ка....вака,тешко на др утакмици !Честитооооооооооооо :)

Само едно ќе кажам.-Ухххххххххх
Тешка утакмица,мрзам вакви утакмици зошто слабо стојам со живци.Адебајор нек си ебе мајката 3 шанси ги сјеба.Роналдо на тацна како му ги намести овој ги утна.Ма да мора да признаам дечково добро се вклопи во тимов.
Дефинитивно денес Роналдо и Марсело ораа по терен.10ка за нив!!

--- надополнето ---

За се има првпат:):)

Против статистиката неможе ни SPECIAL FIVE :)

Што се однесува до мене воопшто не ме интересира трката за лигата, дали се намалувале или зголемувале поените, важното доаѓа следната недела.:) Ова ми е ко одржување во форма нешто.

Бидејќи судеше офсајд кога излезе Гарсија 1 на 1 со Адан затоа ли.... Или што изеде лакт во шеснаесетник од Пепе, а овој се направи неудред :)

Или зошто пред офсајдот на Каљхон имаше фаул врз Озил.....или зошто Касиљас со повлечена нога го ДОПРЕ истиот а овај падна ко покосен,или зошто имаше чист пенал при играњет со рака,или зошто имаше фаул врз Кедира за пенал 6 минута?ЗА ова? :)

Каде и да е, се очекува Вамос Реал да го исхејта Аде најјако што може :):)

Иначе сега гледам колку ни фалеше Пепе во одбрана, колку е само посигурна одбраната со него. Штета ќе биде ако не му го продолжат договорот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom