Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Копирај го ова у Примера, да не ми ги лапаа мудава више.

Не бе јас сакам вас мадридистите да ви ги расчистам сите дилеми, та за нив баш ме заболе што мислат, нив и Франко од гроб да им стане и ова да им го каже пак ќе маваат со главата у ѕид и пак Франко ќе биде крив што Реал освоил 6 титули во ЛШ (или како и да било) во тоа време.

Вака - така имате 9 титули во ЛШ, не се замарајте како се освоени, тоа што е на хартија не може да ви се побие никако :) Ако е за така за секоја можна титула кај спротивниот табор постои негација, за секој клуб :)

одлична е статијата погоре:cuc:

иначе би сакал циганчево да му направи вака и на пепе:D

According to the Daily Mirror, Real Madrid are ready to offer Carlos Tevez an escape from his Manchester City nightmare. City want at least £35million for Tevez, but the striker will have to overcome the stumbling block of Real being unwilling to meet his wage demands of £250,000-a-week.

Cristiano Ronaldo is Real’s top earner on £200,000-a-week.

311386_279372235426342_189956894367877_909580_1454915107_n.jpg

Iker Casillas
Si alguien conoce a estos sinvergüenzas que por favor se lo diga a la policia. No doy crédito.:eek:

According to the Daily Mirror, Real Madrid are ready to offer Carlos Tevez an escape from his Manchester City nightmare. City want at least £35million for Tevez, but the striker will have to overcome the stumbling block of Real being unwilling to meet his wage demands of £250,000-a-week.

Не фала.

Значи со ова репрезентацииве шо играат упичку матер, немам седнато реал асално да го изглеам, да не можат да си влезат во форма континуирана и атмосфера играчиве,

После болдираново престанав да читам надолу.

Би било добро Вејн или Тевез да се вклопат во Реал. Двајцата се добро подковани и според мене едни од најборбените напаѓачи. Но страшно е со Тевез, да не ја расипе атмосверата во клубот со неговото однесување...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom