Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ѓуптинот Лас пак отсуствувал од тренинг. Очајно сака да си иде ама без понуда од 18-20 тешко некако. Единствени кои испратиле понуда за него се Галатасарај и тоа 8м. За толку Мунтари неможеа да го земат а не пак Лас.

^ Прочитав некаде дека понудата од Галатасарај била одбиена...

Ако не понуди некој парички занего ќе гние на клупа или ќе почне да трча ко циган пак

Channels play two years on loan at Valencia

нека ни се врати ујачан

Emirates to sponsor Real Madrid over five seasons

Satellite

Им помина одморот на Пипита и Ди Марија,за два дена ќе се приклучат во тимот и ќе бидат спремни за турнејата во Кина. Линк

Гаго највероватно ќе замини во Бока Јуниорс.

Гаго нека пушта место ма да и тој не беше лош за замена,ама нема место покрај овие играчи.Ласс мора да се задржи,кога игра во најдобра форма како што знае Кедира може за к***т да му се фати.

Гаго нека пушта место ма да и тој не беше лош за замена,ама нема место покрај овие играчи.Ласс мора да се задржи,кога игра во најдобра форма како што знае Кедира може за к***т да му се фати.

Да, затоа Кедира цела сезона беше стартер.

Видовме и од него големо фајде...

Па штом цела сезона играл сигурно сме виделе, т.е некои виделе, а некои кои го гледаат фудбалот само во голови и асистенции сигурно нема да видат нешто од Кедира.
--- надополнето: Jul 29, 2011 6:30 PM ---
Сарабија гол за Шпанија.

Никој не очекува од Кедира да ги издрибла сите и гол да даде, ама мене не ми се допадна тој како изминатава сезона си ја заврши работата. Се надевам ќе ме демантира во оваа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom