Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/05/26/2505022/former-real-madrid-president-ramon-calderon-compares-jose
мурињо наредил масакр врз 7 милиони жители ?? :nesvest:
Само нека почне да шиба голови како втората полусезона и ќе биде ок.^Бензема беше одличен оваа сезона и моментално е во подобра форма од Пипита и очекувам в година да биде прв избор и нормално се надевам дека ќе ги треси противиничките мрежи.![]()
Само нека почне да шиба голови како втората полусезона и ќе биде ок.![]()
Како што му тргна и е опуштен малце не е многу под притисок верувај дека Хиго нема да се види поради Бенз.Стварно мислиш дека идната сезона Бензема ке даде повеке голови од Игуаин ? хаха![]()
Добар беше вторава полусезона ама он може и повеќе, јас барем не сум многу задоволен од него ама битно почна да го докажува полека по полека неговото знаење и уметноста.^Ја гарантирамСеа зависи и од минутажата што ќе ја добиат двајцата, ама мислим дека Бензема догодина ќе докаже зошто вредеше да го чекамо толку време (не дека сезонава не покажа).
Стварно мислиш дека идната сезона Бензема ке даде повеке голови од Игуаин ? хаха![]()
Страв му еСакаш кладба?![]()