Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито нов играч,се надевам дека Сахин ќе биде новиот Озил:) и ми се свиѓа ова што повеќе не купуваме ѕвезди туку таленти,сега уште Мората да го видам следната сезона во А тимот и се ќе биде совршено.

Bundesliga sensation to sign for Real Madrid. Nuri Sahin.
Satellite

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...ia/Noticia/Real_Madrid_to_sign_Nuri_Sahin.htm
И на официјалната...

ај нека е... за многу години... иако не знам како ќе се снајде кај нас, добар играч е многу пати го имам гледано, ама некако прерано мислам дека дојде кај нас... некако не ми делува како некое феноменално решение, ама ми се допаѓа тоа што е тимски играч и стил на чави само треба да се развие добро... според тоа значи КАНАЛЕС,ЛЕОН,ГАГО(па дури и КАКА) и заедно со моите ИДОЛИ (албиол и бензема)летаат од бернабе...

Фалкао > Бензема :) :) :)

Трипаш мали :)

--- надополнето ---

"The hardest part for me was to announce my decision. I will miss Jurgen Klopp. I've invited the team, trainer, staff members, plus Mr Watze and Mr Rauball to the next Clasico."

Честито нов играч....Убав избор......Кака најверојатно ќе си оди во Челзи:)

Лампард плус да им доплатиме некој песос.
Можеби....Мајка му на Кака,објави на твитер дека и е мило што ќе живее во Англија,па статусот го снема за кр.време :)) Мур за Лампард,Анчелоти за Кака...Братска делба :)

Лампард у Реал ? Што праите филмови не ми е јасно. Као прво не е могуче да дое, као второ што ке ни е таков играч ?

Честито новиот трансфер,само немојте резерва да ви биде,ќе се упропасти така.Иначе не го викајте Сахин,името му е Нури Шахин.......
п.с : нека игра добро освен против Барса :)

Лампард у Реал ? Што праите филмови не ми е јасно. Као прво не е могуче да дое, као второ што ке ни е таков играч ?

не дај Боже, ни тој го сакам, ни Руни (спомна некој поназад), единствено ако се продаде Бензема да се земи Фалкао, а знаејќи дека е невозможно, тогаш во нападот како опции доволни се Игуаин, Бензема и Мората... по потреба Хоселу може да се повикува, зошто да не.
Единствено ќе поддржам купување на некој централен дефанзивец, ама докажан, во спротивно нека не се ни трудат.
Сакам да кажам, нема потреба од купување и носење нови играчи, секоја година по пет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom