Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер сакам 4-4-2...
Икер
Арбелоа------Гарај-------Рамос-------Марсело
Ласс-----Кедира
Ди марија-----------------------------------Роналдо
Бензема
Адебајор! :)

Вечер сакам 4-4-2...
Икер
Арбелоа------Гарај-------Рамос-------Марсело
Ласс-----Кедира
Ди марија-----------------------------------Роналдо
Бензема
Адебајор! :)

Утре играме аман :D

--- надополнето ---

Нешто околу стартниот состав? Има 2,55 за двојка.... ке пуца мислам.
Ја би идел со нешо слично како против Билбао, само оние што се под закана да не се форсираат...(кој беа?)

Марија, Роналдо, Карваљо и Рамос. Барем така мислам

Утре играме аман :D

--- надополнето ---

Марија, Роналдо, Карваљо и Рамос. Барем така мислам
Марсело и Пепе ѓи заборави ама Пепе мислам дека доби жолт со Тотенхем.

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Dudek.
Defensas: Carvalho, Ramos, Marcelo, Albiol, Arbeloa, Garay y Nacho Fernández.
Centrocampistas: Kaká, Granero, Alonso, Canales, Di María, Özil y Khedira.
Delanteros: Adebayor, Ronaldo, Higuaín y Benzema.

и подобро што доби жолт пепе,очекувам игуаин или бензема да бидат во прв состав.

Tренинг...Сите присуствуваа освен повредените Гаго,Педо Леон и Ласс....И Nacho единствениот младинец денеска на тренингот....

Леле овие 2 наптревара во живци ми одат.Не се од некоја важност ама недај Боже можат и лошо да влијаат на останатите важни понатаму.

Ви викав... овој и Алонсо се родени лидери... :)

Да не почнувам сеа со тие бла бла муабети ни требаат локални играчи... али еве, гледате како можат и овие да играат (у случајов да се нервираат на клупа) со срце за тимот... :)

^Марсело е трет капитен, а Чаби е и онака клучниот играч на теренот, се преку него оди, тој ги прима инструкциите од mister. Само што ќе прајме со капитен како Гаго? :pos: --->> edit: упс, грешка, заборајв дека е Игуаин. :kesa:

Ах и честитки за веб-сајтот!!

--- надополнето ---

http://www.intereconomia.com/noticias-/punto-pelota/roncero-responde-los-cules-par-manitas-20110408
Ронсеро :zver:

Nine current Madridistas know what it is like to win at White Hart Lane. Mourinho, Carvalho and Lass did so with Chelsea, Dudek, Arbeloa and Xabi Alonso with Liverpool; Granero with Getafe; Cristiano Ronaldo with ManU and Adebayor with Arsenal.

Satellite

З.З. Еј како ја изигра прошлата утакмица... ѕвер си! Изиграј уште 5 такви и те враќаме у Милан за 50 милиони...

Satellite

З.З. Дај бе пушти му на Дудек да брани една утакмица, греота човекот, кичмата го фати веќе од клупана...

Мислам дека и утре ке пуца двојка. 2,55 е. Последниве 2-3 пати си фаќам парички на сингл. :) Со кој и состав да излеземе мора со сите да тргнат и на контри.... се знае.

^Мислам да ја пишам со поголема уплата двојка :) се надевам дека ќе биде. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom