Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислим дека ова е најдобриот тим што може да се извади во моментов. Се надевам дека нема да заебат работа, ако не тепаме денеска како што кажа некој погоре, не заслужуваме титула.

Кастиља продолжуваат да си газат, 7 - 1 денеска со Депортиво Б. Мората хет трик, и по еден гол на Хуан Карлос, Сарабиа, Денис и Хоселу. Стварно ги препороди новиов тренер.

5 врзани победи. Импресивни се кастиља, иначе моментално се игра финалето во копа дел а реј во кошарка, реал и барса, губиме, ама очекувано :)

Кастиља продолжуваат да си газат, 7 - 1 денеска со Депортиво Б. Мората хет трик, и по еден гол на Хуан Карлос, Сарабиа, Денис и Хоселу. Стварно ги препороди новиов тренер.
ги глеав на телемадрид супер играа,мората посебно

вечерва сакам само победа и ништо помалку

Јас ја пишав кец у два за ситно, прошлите неколку сезони по 5-6 такви натпревари имало кец у два два у кец,, оваа сезона само со Херкулес, ништо чудно и сеа со Еспањол така да ја наредат, знаејќи дека си го имаме нa ти го, дај ми го со нив.

Ептен ми се свиѓа составот.Инаку баксуз може да не стегне вечерва.Не памтам дали некогаш сум останал да го чекам уште Реал за некое денарче.Го пишав 2-2,па шо сака нека биде.

Официјално.

Casillas; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Khedira; Di Maria,Ozil, Cristiano; y Adebayor.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom