Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"i sve so takvi finta treba da se probue a akciite mora cik cak so ozil so peta" extreme1, zakon si brat nema so samo da uspee ova i site ke soberime pari da pojdis vo madird da gledas naredno klasiko na bernabeu :D daj boze da uspej ... da ti se pozlatat racete i ustata :D a i ova so diarovcite e sema nema so

g2611.jpg

Единаесетиот ден на радост

П.С. ова мора да ви го кажам...сонував Чаби живеел кај мене во влез :)

А зошто да не ги форсираат ? Очекувани коефициенти според мене, плус дома играат Барса, 4 пати по ред не тепаат, оваа сезона не се ништо полоши од лани, а дали ние сме подобри тек допрва треба да го видиме тоа.

и што напраја со санкциите за алонсо и рамс??? ќе има или ќе нема сега??

Рано е за коефициентите, до понеделник за Реал ќе падне до 2.60, за Барса ќе биде околу 2.20. Увек е вака, е сега кој е сигурен у победа и кој игра почесто на поголеми пари нека си ја пише од сега 2-ка. Ја мислим дека вреди да се ризикуе 500 денара :)

2.05 za Barca,3.10 za Real Madrid spored BWIN mnogu gi forsiraat kataloncite,ama dobar koef za 2 ka :D
според мене , како искусен типувач најубаво ако планирате да ја типувате за да ви биде и поинтересно следењето на натпреварот е да ја играте 4+ , пошо ја иам глеано 3-1 ќе тепа реал , а за оние похрабрите СИНГЛ 2 и не му ја мислете многу многу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom