Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID

Porteros: Casillas, Adan y Jesus.
Defensas: Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa y Albiol.
Centrocampistas: Granero, Lass, Xabi Alonso, Diarra, Pedro Leon, Di Maria, Canales y Alex.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuain y Benzema.

Лас конечно повикан..

А добро бе, Гарај до кога е повреден?

Mourinho veke odluci za startnata postava protiv Murcia...
1289285325_extras_ladillos_1_0.jpg

Уффф,убајни :):):)

--- надополнето ---

74097_159849324052595_104811186223076_265750_44064_n.jpg

Дефанзивната игра на Мурињо.

Real Madrid have the best goal-scoring average out of the 98 teams in the five strongest European leagues (England, Spain, Germany, Italy, France) according to the IFFHS (International Federation of Football History and Statistics). The Whites have scored 27 goals in 10 league games, holing an verage of 2.7 strikes per match. This also allows them to top the ranking in Spain.

Ај па и ти сеа ме ставаш во ваков проблем, да не се циганчиме...затоа ја би за сите 3, па ќе си ги мењам, според тоа која како ќе ми одговара по облека:pos:

Тој состав на vamos_real бил само претпоставка на Марка, сигурно стартери за утре се: Касиљас, Арбелоа, Албиол, Рамос, Марсело, Гранеро, Каналес, Педро Леон, Бензема и + уште двајца кој сега за сега се непознати, ја прогнозирам на Чаби и Роналдо.

Многу шпекулации околу составот и околу тоа дали Роналдо ќе игра од почеток или ќе биде на клупата,сепак мое лично мислење е дека ќе игра од првата минута.И се разбира со Бензема да дадат едно 5:)

Читав некој играч му се обратил на Роналдо после она додавањето со грб. Му вика направи вака на 0-0 ако си фраер, а не сега... и Роналдо ваљда му рекол нешо ко у стил одјеби :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom