Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Игуаин имаше многу полесни ситуации не успеа да постигне гол, овој сам си направи, и од многу потешка успеа. Од нареден натпревар обавезно во прв состав.

Ајде со среќа нека ви е,прва убедлива победа сезонава.:)

Мирна убава победа, па уште и Бензема постигна погодок. Може спокојно да спијам, утре ако не ме мрзи ќе пишам нешто подетално. Честитки.

Bravo Benz, toa e vistinskiot Benz sto go cekame site:vozbud:
Konecno nesto dobro da se sluci vo ovie 90 min i taka samo se nervirav do posledniov gol.:toe:
Pepe crven potoa Murinho budalata gi vadi Ozil i Di Maria, a gi pusta Khedira i Arbeloa, ooooo mori majkooooo, pa protiv Espanol li ke cuvas rezultat be?!

I za kraj, CESTITO POBEDA!!!

Тактиката на крај баш му изгледаше одлична. Еден спринтер како Роналдо напред и еден играч кој треба да се покаже сам, со многу простор, Бензема.
Другите сите во дефанзива и една контра и погодок се постигна, бековите пробиваа по крилните позиции на крајот и Чаби и Кедира беа во линија и делеа некакви кратки пасови. Тоа е тоа одличен натпревар, лош коментатор и Роналдо после 48 дена со погодок. Ако го утнеше од втора пеналот ке земев да се убиам. Утре ке пишам повеке за утакмицава што и како мислам. Паметни потези на Мурињо, честитки и барем ке преспиеме една вечер како првопласирани :tv:

Шо да кажам за утакмицава освен честито победа.Мурињо е ѕвер видовте ли како ги разреши со фрлање на двајца дефанзифци.Имаме една цврстина во одбраната поготово на Карваљо а и Рамос изигра солиден натпревар.Како и да е тоа нешто што не штима набрзо ќе го среди Мур.Битно најпроблематичните Роналдо,Игуаин и Бенз беа стрелци и во добра атмосфера се гостува кај Леванте.
ХАЛА МАДРИД!!!!

Браво за дечките, честито победава и прво место (иако можеби само за една вечер :) ) ама наскоро и тоа ќе го поправиме :)
Иначе од играта не сум презадоволен, ама и не треба многу напор за екипа со која имаме сигурни 3 бода дома-гости .
Добро е што напаѓачкото трио се сите стрелци овој натпревар, а од наредна, без разлика колку ми е тешко што самиот го кажувам ова :) , Игуаин мора да седне на клупа и Бензема прва. Мислам стварно ја претера, мора да се свести. Уште еднаш честито победа и HalaMADRID !

Никој не знае у пм :icon_lol:

За утакмицава... Прво, не ја гледав. Второ, шуќур погодиле сите тројца дибеци у напад... трето пазете на клипов, движењето на Алонсо кога Роналдо шутира, ко тој да изведува пенал.... :pos:

Не го гледав вечерва ама изгледа пак пипи заебавал...може некој фул хајлајтс ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom