Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Satellite

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Гаго на вчерашниот дуел го истегна лигаментот на левото колено.По медицинските испитувања ке се знае колку долго ке биде отсутен.
Koлку сме среќни :)hahha

Еве ме и мене после 6 дена.Не сум во тек со настаниве но гледам дека ништо посебно не се случило.Гледам пофалби поединечно за некои играчи но никаква критика за Озил не видов,т.е како изигра синоќа.
Ждрепката е утре и како и секогаш на Еуроспорт.

So Vamos Real koa vikavme deka e dobar Di Maria i deka dobro ke se vklopi vo Real vie ne pravevte nenormalni.
Cekajte uste ne se uigral tipot ima da bide :zver:

Честито победа.
Одличен гол на Марија, со надеж дека нема да му е последен од ваков калибар, туку дека ќе продолжи да се надградува како играч.

П.С. ИДЕМЕЕЕЕ ЗА СРБИЈА, А? :)

So Vamos Real koa vikavme deka e dobar Di Maria i deka dobro ke se vklopi vo Real vie ne pravevte nenormalni.
Cekajte uste ne se uigral tipot ima da bide :zver:

Има време за него, дечкото ќе гази...Ди Мариа:zver::zlo:

--- надополнето ---

Честито победа.
Одличен гол на Марија, со надеж дека нема да му е последен од ваков калибар, туку дека ќе продолжи да се надградува како играч.

П.С. ИДЕМЕЕЕЕ ЗА СРБИЈА, А? :)

ИДЕМООООООООООО:pipi:

Утре ќе ни биде потребна среќа.Барем оние што ќе ја гледаме само ЛШ на Канал 5.Или да биде Партизан во група со Реал и плус уште еден интересен противник,или да бидеме во разлчен ден со Партизан.

Каде е крајот. :nerv::nerv:
Е баш поради тоа е потребнаквалитетна и долга клупа(иако гаго не е прв избор,но сепак е прва замена за Чаби или Кедира)....и поради тоа мслам дека Мурињо направи одлична работа,ако се одземе тоа дека не зеде уште еден напаѓач:jaj:

Цццц у пред-сезона ни се повредија 5ца играчи и тоа сите ке влечат повредата по 4-5 недели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom