Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бреее Ди Мариа... браво. Само нека продолжи вака.

За Рафа пак стојам на тоа дека не е играч за цел натпревар, за резерва е одличен. Не знам што ќе се реши со него...

Него Севиља отпадна, дај да го вратиме Негредо и да го шитнеме Гранеро. :)

^ Хахаха сите сакаат со Партизан,читам у фан клуб Јуве,у Интер,кај мене у Милан:) можда некој ке има среќа.

и нешто не ми се верува дека ке остане некоја карта за нас ако на ЈНА гостува некоја голема европска екипа
:toe::toe::toe:

^ Хахаха сите сакаат со Партизан,читам у фан клуб Јуве,у Интер,кај мене у Милан:) можда некој ке има среќа.

Што ќе сакаат од Јуве за у ЛШ!? :pos:

Со Мајорка би сакал да го видам овој состав:
Касиљас
Ласс/Арбелоа---Рамос---Карваљо---Марсело
Алонсо---Кедира
Кристиано----Озил----Ди Мариа
-Игуаин-​

Нињо тоа и најверојатно ке биде составот..
Моу секогаш игра со двајца ..деструктивци,,(чаби и кедира)
зошто нее пробува нешто како на пример ова

--------------чаби--------------
---------озил-----вдв----------
роналдо--------------ди мариа
--------------игуаин------------
требаше и оваа формација да ја испроба
бај д веј гледам некаков напредок во Гранеро

^ Ова тешко да го игра, ипак зависи од противникот.... а и имаш тројца левучари заедно (двајца еден до друг) малку чудно...
А Гранеро е само за оваа позиција каде што играше, CM или DM... никако за крило или офанзивен играч...а и Мур веројатно таму ќе го употребува.

Ди Марија здиве, гарант ме читал тука колку сум зборел дека Леон е бољи од него. :pipi:

Дај боже вака да продолжи, инзвонреден гол, за другите имам само пофалби, Каналес некако не ми игра баш како што почна, нека се почнува со Озил, а Каналес ништо страшно нема да биде ако влегува како резерва, па и за Вдв важи истово. Имаше Игуаин една соло акција во прво, можда 40-50 метри измина, но на крајот случајно му беше одземена топката, ако тоа беше гол ке беше право лудило. Останувам на ставот дека Игуаин > Бензема, тоа ке се покаже уште во недела. А што прочитав од Манга, дали извлекувањето за групи е за 2 дена ?

нема врска ..како можат да играат двајца десничари :)))
зошто да не ,така повеке време ке може да ја контролираме
топката, но Моу си знае,..Ајде се надеваме во Нед
дека ке гледаме подобро издание,,,....

edit:izvlekuvanje LS cetvrtok 18:00 Eurosport (barem mislam deka e taka)

Mourinho: Имавме тешка претсезона. Играчите доаѓаа еден по еден. Сите заедно работевме само три дена.... со шест нови играчи, нов тренер, на различен метод, малку време. Мораме да бидеме задоволни, но потребно ни е време. Во секој случај, Real Madrid нема да плаче, иако за кратко време ќе се сретнеме со Chelsea, Inter, Manchester, речиси без подготовки.... Тоа е реалноста, но нема да се жалиме.

Ова денес беше уште еден тренинг. Многу екипи во Шпанија играат како Peñarol. Peñarol ни овозможи еден многу реален тренинг. Сите затворени, чекајќи контра удар и со позитивна агресивност. Мораме повеќе притисок да внесеме напред. Не е секогаш најважно да победиш, но подобро е да победиш отколку да изгубиш и да бидеш непобедлив.
Van der Vaart ми се допаѓа. Денес играше малку, затоа што сакав да му дадам минути на Cristiano, бидејќи не играше во Аликанте. Немаше никаква порака, плус ги имавме и Benzema, Di María и Pedro León.

Lass не сака да игра како крило, но на таа позиција игра добро.
Ми се допаѓа Mateos, ми се допаѓа тој тип на играч кој добро брани, тоа ни е потребно. И жал ми е што не може со нас, а ни треба поради повредените. Зависи од тоа колкумина ќе си отидат дали Mateos ќе биде играч на првиот тим.

Во нашата култура, оние кои се технички добри, клучни играчи, магични, не се физички силни, туку итри играчи. Симулираат фаули, при најмал допир паѓаат како да се удриле во камион. Cristiano, за разлика од нив, има Британска култура, горд е и физички силен. Ги издржува сите удари и навреди, но судиите не го штитат. Ние, Португалците, Италијанците, Шпанците, Јужно Американците викаме дека некој играч е итар иако не игра фер. Cristiano е фер играч, но не е итар, тоа е проблем на фудбалска култура. Може да го прави истото што и другите, но јас тоа нема да го барам од него.

Marcelo: Ова беше последен натпревар пред да почне сезоната и мислам дека имавме добра претсезона. Peñarol беше добар ривал, компактен позади, а ние имаме многу работи на кои треба да работиме. Јас се чувствувам комотно во екипата и работам за да и помогнам.

Di María: Среќен сум за голот. Треба да продолжиме вака, ако сакаме титули. Јас морам да тренирам за да заслужам место во првите 11. Се надевам на добар почеток во недела.

Mourinho: Имавме тешка претсезона. Играчите доаѓаа еден по еден. Сите заедно работевме само три дена.... со шест нови играчи, нов тренер, на различен метод, малку време. Мораме да бидеме задоволни, но потребно ни е време. Во секој случај, Real Madrid нема да плаче, иако за кратко време ќе се сретнеме со Chelsea, Inter, Manchester, речиси без подготовки.... Тоа е реалноста, но нема да се жалиме.

Нема да се жалиме и пак се жали само за нешто,се не му чини,беше и си остана најголемата плачи пичка. :tv:

1282687735_extras_albumes_0.jpg

--- надополнето ---

dimariaalegriaalex.jpg

cristianocontrolalex.jpg

ramoscristianocorner.jpg

realmadridcapearol.jpg

xabidisparo.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom