Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки немав нет подолг период па не можев да пишам а ме интересираше.. ке може некој да ми пише што се дешава со Кака?

Не сте свесни каква класа дефанзивец добивте во Карваљо.
Две сезони ќе праи партали низ Шпанија сигурен сум.

Дечки немав нет подолг период па не можев да пишам а ме интересираше.. ке може некој да ми пише што се дешава со Кака?
Кака ќе биде аут скоро цела 1 полусезона

--- надополнето ---

Според мене од Карвалјо ке имате фајда како од Канаваро што имавте мислам дека нема да се снајде најдобро во Реал но тоа е само мое мислење.Гледајте Албиол Пепе и друштво да имаат добра сезона.

^Карваљо е многу искусен,јас напротив мислам дека супер ќе се в клопи.

Карваљо ви е и повеќе од одлично засилување во одбраната. Конечно се заврши сагата со одбранбениот дел од Реал М. Имате комплетен тим од одлични играчи, полни со искуство и млада, подвижна сила во нозете. Повеќе и нема што да барате, освен можеби плус еден напаѓач кој би се нашол за недај боже.

Бидејќи ретко пишувам, спортски поздрав и среќно во 10/11 :wink:

Со среќа нека ви е Карваљо.

Ме немаше и мене 14 дена ама читав секој ден и во тек сум со све. Епа да кажам нешто и јас... Прво за натпреварите во Америка првиот.. Супер изигран во првиот дел одлично беше све топката не помина на наша половина. Вториот натпревар првото полувреме катастрофа... но во вториот дел си дојде до израз првата екипа и полека се гледа кој ке игра во првите 11. Сега за Карваљо... Добиваме класа искусен играч што ни е многу потребен мислам дека ке се снајде одлично и дека ке коси позади :) Од прилика тоа е тоа... И да.. Петок 13 ке биде кобен за Баварците? :)

Ме немаше и мене 14 дена ама читав секој ден и во тек сум со све. Епа да кажам нешто и јас... Прво за натпреварите во Америка првиот.. Супер изигран во првиот дел одлично беше све топката не помина на наша половина. Вториот натпревар првото полувреме катастрофа... но во вториот дел си дојде до израз првата екипа и полека се гледа кој ке игра во првите 11. Сега за Карваљо... Добиваме класа искусен играч што ни е многу потребен мислам дека ке се снајде одлично и дека ке коси позади :) Од прилика тоа е тоа... И да.. Петок 13 ке биде кобен за Баварците? :)
Или за нас:smir:

Abe ja ja staev uboo ko sto mi kazaa nesto kajganava zaebava javete mu se na toj administratorot glavniot neka ja poprae ima sigurno dupki ili nekoj ja hakiral.
Na ovaa adresa e http://picpaste.com/pics/REALMADRID_1.1281488556.png pa ti vidi dali moze da se gleda od kaj tebe posto ne izlaga u isprati odgovor.

You are the best!!!!:zver:
Само продолжи вака можеби Мурињо некогаш ќе ги види твоиве формации и ротации:pos: на интернет и може ќе те викне за помошник:icon_lol:

Дечки да не има некој линк од головите против барселона у17 на Talent trophy во Романија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom