Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наидов на сликава сега и не ми е јасно шо е работава. Ај ако знај некој нека појасни шо се дешавало.. :)
1280162080_extras_albumes_0.jpg

Тоа е куќата на Раул, видете само во какви услови живеел. Тоа што се поздравува е татко му, и му рекол "среќно сине".

Горе пишува, "дебито на Раул, атракција на една возбудлива ноќ.", а доле дека го оставил Бутрагењо на клупа кој тогаш бил една од најголемите ѕвезди во тимот. Останатото со мали букви не можам да го прочитам. :)

Тоа е куќата на Раул, видете само во какви услови живеел. Тоа што се поздравува е татко му, и му рекол "среќно сине".

Горе пишува, "дебито на Раул, атракција на една возбудлива ноќ.", а доле дека го оставил Бутрагењо на клупа кој тогаш бил една од најголемите ѕвезди во тимот. Останатото со мали букви не можам да го прочитам. :)
истото му го реков и јас,а за условите стварно е жално имаше еден документарец за раул таму исто така покажува каде живеел

Касиљас, Албиол, Арбелоа, Каналес, Кедира, Рамос, Чаби, ВДВ и Кака не патуваат во Сан Франциско, играме без нив утре сабајле.

Зошто на пријателскиве не му се даде шанса на антонио адан туку се најавува дека дудек ке бранел?
Кога сме кај купување на дефанзивец сметам дека подобро е да се земе тиаго силва отколку маикон бидејќи тој е стопер а таму ни е најслабата алка во тимот а на десната бековска позиција го имаме одличниот рамос кој можеби не изигра кој знае каква сезона на таа позиција но на светсково играше феноменално

Алекс Фернандез, Алваро Мората, Пабло Сарабија, Карвахал и Јесе Родригез повикани за шпанската репрезентација под 19 години, за учество на некој си турнир во Јапонија. Шпанија е во група со домаќинот, Гана и уште некоја регионална репрезентација.

А ти не се смеј!!!:) ....ако се смилувам ќе го пуштам да гледа, ако биде мирен:Р:) шала, заедно ќе си глеаме бе Стеф:wink:
Ме посрамоти бе, сеа ке ми се смеат. Ке те разбудам јас, не се секирај ке глеаме ;).

Мислев Кедира или Каналес да ги видам, али ни едниот ни другиот нема да играат. Ајде останувајте сите ова не се пропушта:.

Еве ме и мене после 6 дена одмор...
Честито за Кедира, па да видиме што ќе докаже?! Читав денес во весник за бројките, ама најмило ми е за Бенз и Ди Мариа, 9 и 11:icon_lol:
Едвај чекав да почне првава пријателска на Кралевите за да ја гледам, али пошто јас ненормален спиев секој ден по 2 до 3 часа и помалце, тешко дека ќе издржам да не заспијам и да ги гледам Кралевите и Бенз и Ди Мариа:toe:

VAMOS REAAAL, вечер под 3 гола не поштувам против Мексиканците...

Ме посрамоти бе, сеа ке ми се смеат. Ке те разбудам јас, не се секирај ке глеаме ;).

Мислев Кедира или Каналес да ги видам, али ни едниот ни другиот нема да играат. Ајде останувајте сите ова не се пропушта:.

Ако не ме разбудиш тешко тебе:S:)

Од Х причини го бришем јузеров на кајгана, останите ми со добро и да редите уште многу страни. Поздрав до свите, и се надевам дека сабајле ќе гледаме добра утакмица ;)

Од Х причини го бришем јузеров на кајгана, останите ми со добро и да редите уште многу страни. Поздрав до свите, и се надевам дека сабајле ќе гледаме добра утакмица ;)

Почекај уште 5 часа барем, опрости се со стил, со победа:)

ПС
http://translate.google.com/transla...rte_medico_de_Kaka_2010-08-05.htm&sl=es&tl=en

@bobi
:toe:

Moже некој да каже каков би можел да биди составот?
-----------Дуд-----------
Начо-Пеп-Гар-Дре
------Лас-Диа----
---------Гаг--------
Леон----------Рон
--------Бенз----------

Средниот ред ме остава без зборови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom