Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Magath - Raul on his way

Premier League clubs Tottenham and Newcastle have also been linked with Raul, but Magath says the former Spain star will reject all other offers to sign for Schalke.
"We are aware that the Real Madrid striker is receiving other offers, but we also know he is turning them down," he said.
"I am convinced Raul will end up playing for Schalke 04 next season."
Meanwhile, German newspaper Bild claims Raul has already signed a two-year deal with Magath's side

:( :( :(

Што е со Раул ?? покрај Шалке гледам и Тотенхем се интересирал за него...но најубаво би било да остане кај нас :):):):)

Нема шанси да дојде Златан. Ем со Пике се добро друштво, а и Роналдо веќе си има дете, така да сите планови пропаднаа. шала

Bild report:„Раул веќе потпишал 2-годишен договор со екипата на Шалке и ќе заработува по 6 милиони евра по сезона.Наскоро се очекува и официјално соопштение од двата клуба.“ :(

Bild report:„Раул веќе потпишал 2-годишен договор со екипата на Шалке и ќе заработува по 6 милиони евра по сезона.Наскоро се очекува и официјално соопштение од двата клуба.“ :(
сам инсистираше да оди во друг клуб колку што знам му беше понудено да остане во управата на клубот ама тоа е тоа:nesum:

^Он сам треба да свати дека е икона на клубот и треба да ја заврши кариерата во Реал :)

Nema maikon jesss ne ni treba toj starec, zlaten ramos zlateb arbeloa. I granero e dobar za partner na xabi, neka se ebat platenici kedira maikon, 7milioni na stapov

felipemeloEPA_450x350.jpg

Ете го зверот што ни е потребен!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom