Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Ако смејте се вие...Шливата и Вилата ги нема и сеа на некои им е криво за Шливата, а Ди Мариа зошто го земале. Зошто е подобрар од Шливата, џонглира со него!!!:pos2:

абе вечерва шпанија или каталонија играше да не речам фарселона икер,чаби и серхио само беа од нашите ова е СРАМОТА:tapp:

Ќе го видиме во Реал колку е добар. Бензема втори дел, губење до максимум. :icon_lol:

debeli_ronaldinho_thespoiler.co.uk.jpg
била сам дебела,дебела:pos2:

абе вечерва шпанија или каталонија играше да не речам фарселона икер,чаби и серхио само беа од нашите ова е СРАМОТА:tapp:

И што има веза тоа кој играле а кој не ? И од Интер никој не играше во италијанска репрезентација, па нешто да не им се деси случајно. Мене да ме прашаш, најубаво би ми било и Шпанија и сите останати репрезентации каде што играат играчи од Реал да испаднат уште по групи, сите ќе си се вратат здрави во Мадрид.

И што има веза тоа кој играле а кој не ? И од Интер никој не играше во италијанска репрезентација, па нешто да не им се деси случајно. Мене да ме прашаш, најубаво би ми било и Шпанија и сите останати репрезентации каде што играат играчи од Реал да испаднат уште по групи, сите ќе си се вратат здрави во Мадрид.
ме нервира тоа што се форсираат играчи како Бускец

ме нервира тоа што се форсираат играчи како Бускец

Најмалку за тоа треба да му се замерува на Дел Боске, и ја мислев ќе биде промашај на СП, али ме изненади позитивно, многу е подобар од Барселона.

Различни политики си имаат сите тимови, Барса си форсира играчи од младинска школа, затоа и има толку играчи во Шпанија од Барса, Реал претежно игра со играчи од странство, и затоа немаат толку играчи во Шпанија.

Nekogas i Barca bese prepolna od internacionalci toa ste sega vie.Barca pocna da vlozuva vo svojata akademija i ova e rezultatot.Samo Iker e od vasa skola Xabi e Sergio se kupeni.Porano go imavte Raul ,Jero,Salgado:icon_lol: ,Morientes, Elgera .

Може некој да ми каже колку вкупно играчи имаше Реал на ова СП, а колку Барса ? Ме мрзи сега да ги пребројувам. :)

Си најдов, вас ќе ве тинтрам ја, Реал со се Ди Мариа 11, Барса 14 мислам.

Ќе го видиме во Реал колку е добар. Бензема втори дел, губење до максимум. :icon_lol:

Барем Бензема ќе си има сеа другарче :icon_lol:

--- надополнето ---

До пред да се презентира Ди Мариа, ќе тренира или не???

Kaде ќе тренира кога подготовките стартуваат после две недели !? Ако сам си удира у ѕид дома тоа друго... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom