Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Валдано сакал да си оди од Реал зашто сите одлку ги доесувале Перез и Мурињо заедно неге не го шмирглале вооптшто :pos:
Ама нема да го напушти реал пошто земал 2,4 миљони годишна плата, и нема да земе оштета ако сам даде отказ : )

До колку ова е "вистина" тогаш и Валдано треба да игра некоја улога. И он нека си исполни некоја желба како другиве.:toe:

Можеби ќе заиграм за РМ следна сезона,но ништо не велам со сигурност засега.Препуштив се на мојот агент,бидејки сум преокупиран со СП и мислите ми се посветени само на успех на Англиската репрезентација-изјави Џерард за шпанските медиуми..

http://www.realmadrid-club.bloger.hr/post/odlazi-ezequiel-garay/3344600.aspx
Па,ако веќе Мајкон доаѓа,подобро нека оди овој :(...

Можеби ќе заиграм за РМ следна сезона,но ништо не велам со сигурност засега.Препуштив се на мојот агент,бидејки сум преокупиран со СП и мислите ми се посветени само на успех на Англиската репрезентација-изјави Џерард за шпанските медиуми..

http://www.realmadrid-club.bloger.hr/post/odlazi-ezequiel-garay/3344600.aspx
Па,ако веќе Мајкон доаѓа,подобро нека оди овој :(...

:nenene: Никако Гарајчо да го шитнат. А пошто и Мур сака две замени за стоперските места не верувам дека ќе иде.

Како играат мадридистиве на Светско, кој од кој е подобар, се надеваме дека така ќе играат и наредната сезона во дресот на Реал Мадрид.

Потенцијален талент.Синот на Рикардо Кака'.Ако е наследно,подобро да си го земеме на 21-22 години-чуда ќе прави.И,така Бразилците ги бива..<3.Ќе биде како татко му вајда...Го чекаме Лука Леите,,,хх
33jqt0y.jpg

Потенцијален талент.Синот на Рикардо Кака'.Ако е наследно,подобро да си го земеме на 21-22 години-чуда ќе прави.И,така Бразилците ги бива..<3.Ќе биде како татко му вајда...Го чекаме Лука Леите,,,хх
33jqt0y.jpg

Немора да значи воопшто...он може да биде фудбалер, но никогаш да не достигне тоа што достигнал татко му, туку да биде некаков труп недоделкан. Аналогно да се надоврзам на муабетот за Кака и Кики:) толкава надеж дека ќе играат еден против друг и на крај ништо:)......... Него баталете тоа, дај нека идат овие нека го земат Маикон и нека не дробат многу многу.
П.С. Аеее сеа уште малку сите бришка пред ТВ да ги глеате шпанциве:pipi:

П.С. Аеее сеа уште малку сите бришка пред ТВ да ги глеате шпанциве:pipi:

Се надевам нема да поминат група, и ќе си ги имаме фит Рамос, Чаби, Икер и Албиол, а не како лани кога Рамос се повреди на купот од конфедерации...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom