Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здивев за голчињата на Игуаин, иако навивам за Бразил :smir:

Готово е со ДиМариа.Бенфика ја прифатила понудата од 25м и останува уште да се договорат со менаџерот на ДиМариа.

Ди Мариа е СУПЕР играч и ќе биде одлично засилување(ако го купат), но оној наркосот не го игра ги форсира Меси и Гутиерес

Ај ве молам не се бламирајте..месси е убедливо најдобриот поединец во составот на аргентина каде може да реши натпревар со потег и нормално е цела игра да се базира на него..што очекуваш кој да да превземи одговорност ако не месси..размислувајте малце а не дека игра за барселона и да измислувате глупости..да не очекуваш ди мариа да биди лидер на тимот и да превзема одговорност!??

Го глеав само прво полувреме, второ сум заспал, и сум сонувал дека завршила 2-2, и сите зборувале против Игуаин затоа што промашувал празни голови. :pos:

Само вака нека продолжи, па наредна година не му бега златна копачка. :)

Го глеав само прво полувреме, второ сум заспал, и сум сонувал дека завршила 2-2, и сите зборувале против Игуаин затоа што промашувал празни голови. :pos:

Само вака нека продолжи, па наредна година не му бега златна копачка. :)
:pos2::pos2::pos2:

Што знам бе можеби е добарно мене ми се гледа како еден обичен играч кој во Реал би пропаднал,се надевам дека грешам.
Гонзало Игуаин,многу сум среќен за тебе!:cuc:

Ако земе најдобар стрелец на СП и Аргентина догура далеку, интересно ке биде во изборот на Фифа тимот и најдобри стрелци играчи и тако даље. Баш ме интересира кај ке го стават Игуаин :)

Не, ама треба сите сложно да играат, а не само дај му на Меси па што биде нека биде...:tapp:

Па и баш не играат така...ги виде денеска како паднаа головите.

Па и баш не играат така...ги виде денеска како паднаа головите.

По промашувањата на меси топката се одбиваше до Игуаин и овој поентираше така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom