Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам само за кој к*р ние овој Варгас....веќе имаме двајца од таков тип,добри во напад тапа во одбрана. Стварно безсмила е шпекулацијава :/

Мора и шпекулации да се вртат бе Даре...иначе нема да е интересно така:)

Хм, 21 играч за цела сезона... не е тоа малку бе? Ако стварно има толку првотимци ондак мислам дека Мур мисли да ги игра и младинците по потреба.

Хм, 21 играч за цела сезона... не е тоа малку бе? Ако стварно има толку првотимци ондак мислам дека Мур мисли да ги игра и младинците по потреба.

Ваљда мисли на сегашниве играчи, кои треба да останат, кои да си идат. Трансферите плус. :)

Нападнати биле Игуаин и Меси од медиумите во Аргентина. Не го покажувале она што го правеле во Реал и Барса. -_- :tapp:

Другар ти многу го бива:) многу јаки бе некако Бешикташ хах

Незнам колку е вистина, ама знам дека вчера сто пати ми се пофали дека ги земале Кварезма и Робињо :)

Незнам колку е вистина, ама знам дека вчера сто пати ми се пофали дека ги земале Кварезма и Робињо :)

Хахаха фали му се и ти на него бе:) да не беше и он за Депортиво ќе му кажеше некој трнасвер шо ќе праите летово:):back:

Хахаха фали му се и ти на него бе:) да не беше и он за Депортиво ќе му кажеше некој трнасвер шо ќе праите летово:):back:

Направивме ние веќе еден трансфер :P Доволен за да почнеме една нова традиција на Риазор :)

Другар од Турцијa и фан на Бешикташ ми кажа дека веќе и го земале Робињо :)
Па и мене еден другар ме отупе вчера, и тој фан на Бешикташ. Јас сепак длабоко во себе, се надевам дека еден ден ке се врати овде... ( ај ај не пцујте ) :)

Ама само кај нас изникнуваат вакви петарди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom