Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
No more signings until July
THE CLUB WANTS TO CLOSE THE 2009-10 FINANCIAL BALANCE IN SURPLUS, SO UNLESS THERE IS AN OPPORTUNITY IRRECHAZABLE, THE REAL MADRID WILL HAVE TO WAIT TO SEE MORE PRESENTATIONS

"Нема зошто да ја критикувам топката, не мислам дека е лоша, едноставно е нова“.
„Нова технологија на која треба да се навикнеме. Тоа е нашата варијанта, бидејќи и да ја критикуваме нема да ја сменат,инаку се надевам дека Милан ќе бидат шампиони во Италија наредната година" низ насмевка кажа 28-годишниот Кака.

Како само ви текнува :pos2::pos2:

инаку се надевам дека Милан ќе бидат шампиони во Италија наредната година" низ насмевка кажа 28-годишниот Кака.

Смешно.......:pos::pos:

--- надополнето ---

Ни дојде Мурињо и сеа ќе треба партали да правиме :)а пак за Мајкон го нејчам да дојде не е нешто посебен играч,јес да има брзина и шут..ама Рамос е 100 пати подобар од овој,

ова уште посмешно:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:...

^ Од шо е смешен, преминува во страшен и обратно.

Јас не се спомнав како смешен.страшен,апстрактен,тендециозен итаканатаму.....туку јасно ги назначив изјавата на кака и постот на другарот што е фан на Реал!

Јас не се спомнав како смешен.страшен,апстрактен,тендециозен итаканатаму.....туку јасно ги назначив изјавата на кака и постот на другарот што е фан на Реал!

Со 30 вакви :pos:, се имаш јасно назначено. Chillout.

Наводно Марија им кажал веке на колегите дека оди за Реал. Добра/Лоша! вест :)

И ја исто само ја назначив твојата појава тука у фан-клубов. Знаеш, со нетрпение чекавме да дојде и некој да ни каже дека тие две мислења се премногу смешни. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom