Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дудек да не им треба на Пензионеристите (Милан) ќе им го дадеме по поволна цена:pos2:

П.С. повеќе се збори за Кака (дрвото) од колку за Хиго и Роналдо што му донесоа доста важни победи:kesa:

Се е во ред со твоите религиозни верувања....но твојот миленик малку забегал во таа насока...убаво е да верува во Исус но тој замара со неговите изјави во врска со религијата. Џизс и ја сум христијанин и верувам во господ па на моите профили на фејс и твитер не замарам со топици од чатења :)
E тоа пишува жена му повеќе.:smir:Она се вклучува на неговиот профил,она ги има напишано критиките за МП..па се претпоставува дека затоа Кака' не играше тој период..А,тоа дека многу го величат Бога-да,.И тој и жена му.Вистината е дека е претерана таа верба.....:smir:Ама што да правам кога под кожа ми влезе Кака'.И како фудбалер,и како човек.Како една прекрасна личност.........:smir:

Дај заебете го Кака до кај сме со трансвериве досадно е веќе
Минатата година ова време ги имавме Роналдо, Кака и Џизс тапа е годинава :):):)

--- надополнето ---

Official+Presentation+Kaka+New+Real+Madrid+swMg0Hw7YqMl.jpg

Дудек да не им треба на Пензионеристите (Милан) ќе им го дадеме по поволна цена:pos2:

П.С. повеќе се збори за Кака (дрвото) од колку за Хиго и Роналдо што му донесоа доста важни победи:kesa:

За овој не вреди ни да читаш а камоли да збориш:toe:
Според проценки кои ги прават во RFEF овој играч им донел повеќе загуби на Реал одколку што имал добивка Реал од него:toe:
Слушајте ми го зборов дека Кака следнава сезона ќе биде главна алка во Реал.

Dajte im go Dudek na penzionerite, sega koga Dida ke odmara 1 godina.

ON TOPIC: Imase edna izjava na Mou, deka nema da ima transferi nekolku dena. Me interesira kolku vreme veli deka ke pauzira Mou?

Види види машала,случајно тие пензионерите да не ви го отворија шупчето на сред Бернабе?
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Види види машала,случајно тие пензионерите да не ви го отворија шупчето на сред Бернабе?
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Мхм...знам дека секој успех против Реал е како да си освоил ЛШ, ве сфаќам :smir:

Шо се праиш паметен бе... колку заврши последната Реал - Милан ? Тепавме 4-3 ? Што е проблемот тука.:back:

Како и да е вие сте у ќар. 3 гола на Бернабе не се мала работа(зборам за овие пред 1 недела), а и можно е вашите скаути некој талент откриле.

Мхм...знам дека секој успех против Реал е како да си освоил ЛШ, ве сфаќам :smir:
Од Милан преку Барса до бедниот ЛИОН..да да тоа е новата галактикос ера.

Ај не ми реплицирајте!

--- надополнето ---

Шо се праиш паметен бе... колку заврши последната Реал - Милан ? Тепавме 4-3 ? Што е проблемот тука.:back:

Како и да е вие сте у ќар. 3 гола на Бернабе не се мала работа(зборам за овие пред 1 недела), а и можно е вашите скаути некој талент откриле.
Могуче,не викам не...

Зошто да не ти реплицираме, сам си го бараше, кој кур има да се мешаш ти у наш фан-клуб, што сакаме тоа ќе пишеме, ако имаш нешто паметно пиши, ако не чао пријатно.

Се појави ко падобранец, па уште ќе кажува кој да му реплицира кој не. Свашта.

Барем гледам некоја надеж у тимов...за разлика од тебе у вашиот.

g0506.jpg

И Марка у последно време премногу забегуваат. :)

Нема шо да пишат више. Нема трансфери од по 60 миљ, сеа уште руни ќе го стаат некој ден на наслвона да се занимаваат и то : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom