Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има неколку натпревари со ман off д меч перформанс :)

Поправено :D

Биди покоректен....Со тие икони би ја опишал играта на Кака' оваа сезона.Доколку зборуваме за неговата игра во вистинска смисла би имало реферати и реферати,секако позитивни..:smir: :):)

Па у Реал игра една сезона, тоа ви е проблемот вас, испопалени сте на братов како цигани на сланина, се ложите на негвите добри игри од Милан пред 3 сезони, ху гивс а фак, тапа е моментално.

Во светов има 1 000 000 квалитетни играчи,и ако ги пратиш сите како играат ќе посакаш сите да дојдат во Реал.Не оди тоа така.Овој тим на Реал има потреба од чистење на Дренте,Диара,Гранеро(Гути да се пензонира) и да се земе еден добар ДМ,партнер на Чаби и лево крило докажано,брз,пробивен.Не знам што само не поврзуваат со 100 играчи.

Во светов има 1 000 000 квалитетни играчи,и ако ги пратиш сите како играат ќе посакаш сите да дојдат во Реал.Не оди тоа така.Овој тим на Реал има потреба од чистење на Дренте,Диара,Гранеро(Гути да се пензонира) и да се земе еден добар ДМ,партнер на Чаби и лево крило докажано,брз,пробивен.Не знам што само не поврзуваат со 100 играчи.

Се знае кој секоја сезона купува највеќе нови играчи....кој прави сензационални трансфери....кој е најпопуларен и најдобар клуб во светот.Нормално е играч кој играл одлично претходната година а игра во помал клуб дека ќе биде поврзуван со трансфер во Реал...си пишуваат медиумите за да им се продаваат новините :)

Поправено :D

Па у Реал игра една сезона, тоа ви е проблемот вас, испопалени сте на братов како цигани на сланина, се ложите на негвите добри игри од Милан пред 3 сезони, ху гивс а фак, тапа е моментално.

Да,колку и да го сакам,колку и да ми е омилен,моментално реалноста е дека не е во онаа форма својствена за него.Имаше натпревари во Реал Мадрид кои ги изигра на највисоко ниво-кога се прикажа вистински,но и натпревари кога не го забележував неговиот дрес,а беше на теренот.Сепак јас мислам дека и покрај физичката повреда,никогаш ама никогаш вистински не го прежали Милан.Така да неговите проблеми беа и психички.На почетокот излегуваше на терен со играчите на Реал Мадрид со мисла дали Милан ќе победи,дали ова или она.-Сепак тоа зборува убаво за него.(не е играч,кој секоја сезона би менувал клуб,доколку цената му порасне)..Да не се повторувам,би сакала да остане и следнава сезона,вајда така и ќе биде.И веројатно Мурињо ќе го врати стариот Кака'....:smir:

Кака мисли Џизс ќе му помогне без он да трча. Не трча човекот, се влече, не трча. Ни сите негови светци нема да му помогнат не мурињо..

Емче Каки твој нема изиграно натпрвар на највисоко можно ниво повеќе од 2 сезони, дали ради болки у ташаците шо би рекол Армин, дали ради психичка патња по неговиот бивши клуб ја не знам, само знам дека се дадени 65 МЕ за тој играч и подобро за него да почне да игра на нивоу оти ќе замине у Сити побрзо отколу шо можеш да речеш Пелегрини.

Абе како негови изјави си ги измислуваат...

Давајте го ваму Дренте и не мрсите мадиња за Кака. :pos2:

Давајте го ваму Дренте и не мрсите мадиња за Кака. :pos2:

Најдете си на друго место ананас ...ние не продаваме :)

--- надополнето ---

Real Madrid's Kaka: I hope Gattuso wins The Balon O'dor next year! :helou:

Тоа за изјавите,тоа дека припаѓа на Исус и што ли уште не.Да ве прашам нешто,ама молам одговорете со најголема искреност?Да ви се случи вам некоја несреќа во животот,и да мислите дека целиот свет ви се срушил,и на крај за некое ''чудо'',се излегува супер,се поминува како ништо да не било нели би започнале да верувате во нешто божјо?Мое лично искуство.Јас не верував во Бог,онака чат-пат го разбирав неговото ,,постоење''(поточно до пред4-5месеца),во чуда уште помалку.Тоа за мене беше аут..Можам само да ви кажам дека после едно ужасно искуство научив да го ценам Господ,.За вас не знам..за мене веќе чуда постојат...Се зависи од тоа како гледате на животот..Веројатно сте постари од мене,и повеќе нешта сте пребродиле...но јас кажав што мислам во однос на тие верувања,мисли и изјави на Кака':vozbud:

Тоа за изјавите,тоа дека припаѓа на Исус и што ли уште не.Да ве прашам нешто,ама молам одговорете со најголема искреност?Да ви се случи вам некоја несреќа во животот,и да мислите дека целиот свет ви се срушил,и на крај за некое ''чудо'',се излегува супер,се поминува како ништо да не било нели би започнале да верувате во нешто божјо?Мое лично искуство.Јас не верував во Бог,онака чат-пат го разбирав неговото ,,постоење''(поточно до пред4-5месеца),во чуда уште помалку.Тоа за мене беше аут..Можам само да ви кажам дека после едно ужасно искуство научив да го ценам Господ,.За вас не знам..за мене веќе чуда постојат...Се зависи од тоа како гледате на животот..Веројатно сте постари од мене,и повеќе нешта сте пребродиле...но јас кажав што мислам во однос на тие верувања,мисли и изјави на Кака':vozbud:

Се е во ред со твоите религиозни верувања....но твојот миленик малку забегал во таа насока...убаво е да верува во Исус но тој замара со неговите изјави во врска со религијата. Џизс и ја сум христијанин и верувам во господ па на моите профили на фејс и твитер не замарам со топици од чатења :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom