Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема континуитет Бензема, еден натпревар хет-трик, нареден промашува зицери. Сеа со Севиља ќе распали пак.

Mene pa vpecatok mi ostai benz uigruvase sekade imase i sansi ama ne gi iskoristi praese sansi on i lass bea najjaka alka deneska :)

^^
Некој ден Господ ќе го распали него вака ако продолжи(му еб*м све)

--- надополнето ---

Mene pa vpecatok mi ostai benz uigruvase sekade imase i sansi ama ne gi iskoristi praese sansi on i lass bea najjaka alka deneska :)

Не изигра слабо Бенз, ама имаше две убави ситуации за гол, не беа баш сјајни ама требаше барем една да реализира од тие:toe:

П.С. Имаше и шанса за гол тој деѓенот коа му постави нога во второ на почетокот после погодокот на Ди Мариа:tapp: Тоа ќе беше 100%, се кладам во живот, али јбг.

Ви кажав дека Бензема ќе даде гол против Оксер, а против Зарагоса нема да направи ништо, ме мрзи да го барам мислењето.

Како и да е според мене Бензема и не изигра толку лошо на натпреваров најголема мана изгледа му е тоа што е спор, имаше неколку шанси за погодок али неможеше да погоди, дури имаше шанса и кога излезе сам со еден одбрамбен, направи финта али го фаулираа. Највеќе ме импресионираше Лас дечкото мора да добива повеќе минутажа зашто денес одигра феноменален натпревар заедно со Марсело и Озил. Роналдо не изигра нешто многу, многу нешто беше нервозен многу али се извади со слободниот удар.

Како и да е издвоивме лесна победа, натпреварот беше решен уште во 50та минута, следни се Севиља.

Ama sepak super izigra i za toa sto bese down vo forma sto se vika pred dve nedeli sea e top

Неможе толку да го кривиме Бензема, кога поинаков систем се игра, не играат за напаѓачот играчите, не е ко во Италија. Напаѓачот игра со грб свртен према голот помага при акциите. И Игуаин да беше немаше да даде, освен можеби некои шанси вистински ако имаше, сам пред голман.

Неможе толку да го кривиме Бензема, кога поинаков систем се игра, не играат за напаѓачот играчите, не е ко во Италија. Напаѓачот игра со грб свртен према голот помага при акциите. И Игуаин да беше немаше да даде, освен можеби некои шанси вистински ако имаше, сам пред голман.
Toj kuce e be ke dade od nikakva sansa :D

Рутинирано стигнавме до победа али не беше ништо посебно
Имавме контрола сите 90 мин али не треба да се залажуваме многу многу, сепак игравме со најслабиот тим во Ла Лига годинава
Алонсо :violent1:ГЛУП ГЛУП ГЛЛУП ГЛУП ГЛУП ГЛУП ГЛУП ГЛУП:zid: кој кур му требаше жолтиот:nerv:
И Мурињо глуп можеше да го пушти Мората најмалку 10 минути

Карваљо не паузираше против Валенсија заради жолти или мене ептен ми се спие ???

Честита нека е победата ! не го гледав натпреварот вечерва па не можам да кажам како изиграле..За со Севиља проблемот ке биди на левата страна највероватно Арбелоа таму ќе игра а десно Ласс. позз

Карваљо не е суспендиран! Марсело и Алонсо се суспендирани.

Мурињо не го пушти Мората порано за да види како ќе функционира без класичен шпиц. Има време за Мората, цел декември ќе има шанси, а у купот сигурно ќе добие и поголема минутажа.

Дури и Раул имал само 5 минути на дебито, баш на Ла Ромаледа... не се бунете за тоа... :)

Уште Севиља да се преброди после одмор и од јануари ЏИЗСССССС

Ако постои некоја слика само со Пепе, Бенз и Ди Мариа нека ја постира некој, ќе му бидам многу благодарен:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom