Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Муабетов вака може да иде до бескрај. Искрено и јас сакам да бидам грешка у проценката на батето. И пошто знам дека на Мурињо тој тип на играчи му се омилени, очекувам и сакам од него да направи класа defensive midfielder, па после јавно тука пред сите да се извинам за сите гомна шо ги имам изедено против него. :)

Неофицијално, ама блиску до сигурност... РАФА ОСТАНУВА, заради „немање на документи“... Али шпанската федерација продолжила до 00.00... англиските клубови отпаѓаат, но има шанси за другите... :jaj:

@iggo_s ... Don't mess with our Michael Jackson :icon_lol:

Гаго и кај Шустер, и кај Рамос и кај Пелегрини играше прв состав. Тој статус не е туку така добиен, сигурно на некој начин си го заслужил.
\
Па тоа е бе Манга...што зборувам јас година време :cuc::cuc:

едит/ сега ми текна каков играч беше Редондо
цитирам капело:тактички перфектен играч...

гаго го има тоа негово движење, треба само да се подобри во некои сегменти...:toe:

Диара останува :nesvest::kesa: линк

Гаго ти е Гути+Лас.Во клипчево имате моменти во кои можете да ги забележите тие карактеристики

За у дефанзивните задачи ми е некако многу лабав, како да не се замара. Лас за разлика од него нон стоп гризе како некое куче. Ама добро бе, каков-таков наш си е. Па и ко шо вика DJManga, чим толку време го чуваат значи има нешто во него.

@ ElNinho - мислиш на Лејди Гага? :D

Гаго имат даено гол за Реал,апа макар било то и пријателска?:)

само 1 vo liga i plus 15 po kupovi
но и во Бока каде што играше извонредно имаше само 1, едноставно таква му е позицијата

· Guardiola - 31-08-2010 - 23:35:33h

GRacias por vender a VDV, Guti, Raul, Robben, Sjneider, y por tener alejada a la cantera, cada dia hacen mas facil mi trabajo. Saludos Pep

ko sto citam razocarani navivacite,site barat Perez da si otide,a edniot vikase deka i Bernabe ke ni go prodade :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom