Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви викам ова ќе биде сезона на Бензема :)

Пепе и неговите хокејарски способности :)

Одбранава и Лас и Гаго ноу комент, топка не помина.

Хуанфран десен бек. :pos: Напаѓач играше против Осасуна. :toe:

--- надополнето ---

Најдете друго женско (освен Џену) кое ќе стани вака у 5 сабајле да глеа фудбал, ја на труп и го сечам. И немој да чујам лош збор за Мони веќе, дека го сакала Реал само ради Рамос. Големо браво за нејзе. :)

Абе досадна е утакмицава па затоа тераме муабети:icon_lol::icon_lol:

Кој бе досадна? Глеајте ја боље и ќе видите дека е супер, перфекција, елеганција у движење....
П.С. Не одговарам за можни печатни гречки и не поврзани реченици....уште спијам, се е механички

Ц ц ц ц!!!80% од присутниве во форумов моментално се членови на Фан-клуб Реал Мадрид:ne_zboram

Хуанфран десен бек. :pos: Напаѓач играше против Осасуна. :toe:

--- надополнето ---

Најдете друго женско (освен Џену) кое ќе стани вака у 5 сабајле да глеа фудбал, ја на труп и го сечам. И немој да чујам лош збор за Мони веќе, дека го сакала Реал само ради Рамос. Големо браво за нејзе. :)

Десно крило...;)

Кој бе досадна? Глеајте ја боље и ќе видите дека е супер, перфекција, елеганција у движење....
П.С. Не одговарам за можни печатни гречки и не поврзани реченици....уште спијам, се е механички

П.С.С. Фала Хрико на фалбите, немора...кој шо сака нека мисли не се умарам:) ае да си продужиме ја и ти на мсн со мубетите хахахахаха

Пу, пречка.

--- надополнето ---

Ахахаха Бензема, добар е, ќе го биде. :)

ООООО КОЈА АКЦИЈА МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕЕЕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom