ЕЕЕ што праи затворот на човек,а до вчера 5 гола на утакмица даваше:tv:Инсерти од денешниот натпревар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕЕЕ што праи затворот на човек,а до вчера 5 гола на утакмица даваше:tv:Инсерти од денешниот натпревар.
Најдобрата вест што ја слушнав месецов
![]()
Според ова, со Кедира е се веќе решено. Не ми е по ќеиф баш ова, мислам дека Лас, Мамаду па може да се каже и Гаго се подобри од Кедира. Се надевам ќе ме демантира.
Раул во понеделник ќе објави дека го напушта Реал.
Игуаин: Ешли Кол ќе се пресели во Реал
Напаѓачот на Реал, Гонзало Игуаин е убеден дека левиот бек на Челзи, Ешли Кол ова лето ќе се пресели во Мадрид
Англискиот интернационалец не успеава да го отргне вниманието на медиумите од Англија откако се разведе од неговата сопруга, поп пејачкаа Шерил.
Шпекулациите говорат дека Ешли Кол токму поради овие причини сака да замине од Челзи и да му се приклучи на Жозе Мурињо на Сантијаго Бернабеу.
Управата на Челзи најави дека левиот бек не е на продажба но Гонзало Игуаин, младата ѕвезда на Кралевите, верува дека Ешли Кол ќе заврши во Мадрид.
“Во Мадрид, перформансите на Ешли Кол ќе ги прават насловните страни а не неговиот приватен живот.” – рече Игуаин за The Sun.
“Мислам дека тоа ќе биде голем повод за тој да се пресели во Мадрид.”
“Разговарав со неколку постари играчи и тие исто така се убедени дека Ешли Кол ќе потпише за Реал во следните неколку недели.”
“Кога фудбалерите еднаш ќе играат за Жозе Мурињо се чини дека тие се подготвени да го следат. Жозе е многу сличен со Диего Марадона во смисла на тоа дека тие прават се за своите играчи.”
“Секогаш се работи за тие внатре во клубот против преостанатиот дел од светот и протекцијата што ви ја нуди тренерот е одличен стимул.”
“Ешли ја знае сета страст и љубов на Мурињо кон своите играчи и сигурен сум дека тој сака повторно да соработува со ’Специјалниот’.”
Игуаин потоа додаде: “Не сум изненаден од тоа што Челзи не сака да го продаде играчот.”
“Доколку имате играч кој е најдобар во светот на својата позиција тогаш ќе сторите се за да го задржите.”
“Но кога Мадрид сака некој играч тогаш вообичаено ние го добиваме нашиот човек.”
“Разговарав со Кристијано Роналдо и тој ми кажа дека Кол е најсилниот дефанзивец против кого играл.”
“Па доколку Ешли Кол реши дека тсака да му се придружи на најголемиот клуб во светот и повторно да игра за неговиот стар пријател Жозе Мурињо, тогаш сигурен сум дека трансферот ќе се реализира пред трансферот на сезоната.”
:tv: :tv: :tv:
35 милиони и ваш е..
Кога веќе давате за Ди Мариа 25,зошто да не дадете 35 за најдобриот лев бев во светот.