Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
AS Cover For Friday 16/07/2010: Mourinho Asks For A Left Back And Center Back

- Mourinho wants more – We shall not back down from signing Maicon – Or we should sign a left back and a center back – Newcomers: Sergio Canales, Di Maria, Pedro Leon, Sami Khedira (Almost done), Mesut Ozil (Negotiations are ongoing)

Кој му никот на Флоро на форумов?
Дедо Перез ако го читаш форумов и мислењево те молам земи го турч... ова германецов

Ја поише би бил задоволен со Маикон и Кол, него ли со Швајни и Кол/Маикон. :) А ако не биде донесен Маикон, ќе биде донесен еден ѕвер централен, тоа обавезно, нема шанси Мурињо да игра со Албиол или Гарај.

Швајни и Маикон и ништо повеќе.Лев бек и не ми е толку битно.Ќе ги менуваме Арбелоа и Марсело.Башка со Мур сега ќе се средат и двајцата.Кол ич ама баш ич не ми праи мерак.

По интернет страницине велат дека Кедира ќе дојди 100% :toe:

Додека се прават планови за нови играчи, јас сеуште му се восхитувам на оние што сме ги имале некогаш. Особено сум горд што го имавме најдобриот на сите времиња во своите редови :

А ти колку само неќеш никој да ви го земе Филипе, да можеш и дома ќе си го земеш да си се дружите:) Једина работа ради која ти е ОК да се шитне е што конечно и вие ќе видите некоја поголема сума на пари(за вас и 10м е благослов) а којзнае сеа со тој новиот што го земавте може и ќе газите па ќе ве глеаме и у ЛШ, а? :back::wub:
Паааааа би го задржал, ама сума од 15-20 милинчиња одма би ме премислила :icon_mrgr
Ете и Мурињо барал нов лев бек а Фелипе е добра солуција...:)
И не ми ги чепкај новите засилувања да не им наредам да те поздрават на меѓусебен дуел :icon_mrgr, a ЛШ е сто посто сигурна работа :icon_mrgr

П.С офсајд беше (знаеш што) Те сакам :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom