Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја чест за Касиљас и за Чаби Алонсо..Не знам што му беше финтата на Дел Боске па го извади Алонсо :)Се виде дека нашите играчи се подготвени за така големи натпревари..Рамос јаден-помина и не така добро,ама се измачи и никако да се запише во листата на стрелците :)
Кака' и Игуаин за жал завршија со Светсково...Ќе имаат повеќе време да се спремаат за наредна сезона....
Hala Madrid :)

Знаев на Касиљас дека брадата му носи несреќа... се брикнал за Дуелот со Парагвај и се врати стариот Свети Икер.... то е тоо .. вгодина бричен че го сакам хахахахахахаха.

Глеам го нема Хрико(Манга) да ја пише позната фраза за Икер, па еве јас место него...одобрено ми е:).........Бог на небо, Касиљас меѓу стативи. Вака ако брани новава сезона(далеку од тоа дека до сеа беше лош) ги жалам сите искрено:) со среќа нека им е.

Иначе Паланка е продаден во Елче и мислам дека има онаа бај-бек клаузула, но не разбрав добро не ме фаќајте за збор. Елче во последно време купи повеке играчи и има амбиции за наредната сезона во Ла Лига да се вратат. Интересен фудбалер е Паланка, иако немаме многу видено од него.
palanca3.jpg

sp7-600x400.jpg

sp8-600x400.jpg

CASILLAS and Everything is POSSIBLE:tv:

Cristiano Ronaldo

It is with great joy and emotion that I inform I have recently become father to a baby boy. As agreed with the baby's mother, who prefers to have her identity kept confidential, my son will be under my exclusive guardianship. No further information will be provided on this subject and I request everyone to fully respect my right to privacy (and that of the child) at least on issues as personal as these are.

од официјалната страна на Роналдо на фб.... wtf !?

Па од толку девојки што имал и папал, морало да се случи да му се уарни и испушти кај некоја:icon_lol:

Абе не друго, него ако е ова вистина, да не испаднат милион глупости како со Тери... едвај чекаат медиумите на вакво нешто. :tapp:

Овој, Крива Паланка е или права???:tv:
Еј немој толку смешни постови жити се неможам да се соберам дома цепажи еј, дај пријави се на аудицијата на к-15 имаш телент жити тебе посмешно нешто немам прочитано :)

Момци Касиљас и Чаби вчера ѕверови:))))

Него знае некој кога го фати Касиљас пеналот,накај кого покажуваше со прстот?

ако за едно 2-3 години викаме добар играч е овој Опаре ќе се убијам:kesa:
шурикен зошто имаш 3 едни исти поста??

Sara-C-no-likey.jpg

Како го прати само жена му.. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom