Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да

Иначе Мурињо ќе му даел на Кака можност да се покаже во предсеона, ако не му се уклапал во составот пошо абрамович бил загреан за Кака, ќе му го даел за ешли кол и Есиен(лампард)

Да

Иначе Мурињо ќе му даел на Кака можност да се покаже во предсеона, ако не му се уклапал во составот пошо абрамович бил загреан за Кака, ќе му го даел за ешли кол и Есиен(лампард)
па нормално дека кака "ако сака" ќе се покаже во пред сезона пак ли ќе играат со Шамрок Роверс :jaj:

Тоа можат само КОЉАЧИТЕ од ЈУВЕНТУС

Голот на Чаби против С. Арабија. :)

--- надополнето ---

Ај бе сите од фан-клубов да си направиме вакви аватари како мојот и на Армин, а ? :)

Манга како го правите ова со дресовите на аватариве....кажи....

Направив...

Мурињо демантирал дека сака трампа Кака за Лампард и Ешли Кол, изјавил:
- Želim Lamparda i Colea, ali želim i Kaku. Prihvaćam jedino opciju da imam svu trojicu u svojoj svlačionici -

Мурињо демантирал дека сака трампа Кака за Лампард и Ешли Кол, изјавил:
- Želim Lamparda i Colea, ali želim i Kaku. Prihvaćam jedino opciju da imam svu trojicu u svojoj svlačionici -
мене ме интересира дали Пипита ќе игра прв тим:)

Првиот тим не му е загарантиран никому.

еј имаме опомена од модераторот во врска со бројките така да напрајте си која бројка мислите само да не биде заземена од некој друг

Едно мое мислење.Да ни фалат играчи,не ни фалат,да се брзаме не се брзаме.Да почекаме да заврши СП па да почнеме со трансфери,на крај крајева и со овој состав да останеме ќе растураме пак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom