Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иронија е кога boki10messi му се смее на екстрим1. Или гоче...:):):)

^ Aj, najdi koga jas sum crtal strategii na Barca, koga sum se raduval ako doznaam deka moze da se pisuva i kirilica i latinica, ili koga sum pisuval za mojot tim da kupime nekoj igrac, posto nekoj ke umira. Bog da cuva...

^ Aj, najdi koga jas sum crtal strategii na Barca, koga sum se raduval ako doznaam deka moze da se pisuva i kirilica i latinica, ili koga sum pisuval za mojot tim da kupime nekoj igrac, posto nekoj ke umira. Bog da cuva...

Чекај уште немаш дознаето, сеуште пишуваш latinica. :icon_lol:

Немаме сите бугарски пасоши за да разбираме бугарски јазик. :/

Леле екстрим да си е*еш мајката пукнав од смеење :pos2::pos2::pos2: Не си тачен жими мајка!!

Иначе не сум цел ден дома а ме мрзи да листам наназад...пристигна Мурињо или не?

Леле екстрим да си е*еш мајката пукнав од смеење :pos2::pos2::pos2: Не си тачен жими мајка!!

Иначе не сум цел ден дома а ме мрзи да листам наназад...пристигна Мурињо или не?

Имало денес состанок и Перез му дал отказ на Пелегрини. Мурињо отишол на одмор, а после одмор нема да иде у Италија туку у Шпанија.. така да Мурињо е новиот наш тренер.

Имало денес состанок и Перез му дал отказ на Пелегрини. Мурињо отишол на одмор, а после одмор нема да иде у Италија туку у Шпанија.. така да Мурињо е новиот наш тренер.

Prvo prezentacija vo Petok valjda, potoa na odmor kje ide.

--- надополнето ---

Јас престанувам да читам кога ќе го видам никот. :)

Bash me interesirashe koja e taa druga rabota vo koja sme vodechki. :(

Мурињооо :vozbud:
Е следнава сезона ќе биде лудница :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom