Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми мирисе дека пак ќе ја земеме титулата во последното коло, или уште поарно ако излеземе прво место порано. Не го видов голот пошто гледам НБА, ама кога вртев да видам шо се дешава на фудбалот ја фатив шансата кога Алехис ја избаци топката :S.

Што е ова бе?До сега требаше да водиме 10-0,овој ВдВ за промашување 100% шанси прв бил,а и Игуаин една е претера сакаше да се прослави со лоб.Нема друго ништо да коментирам Одлични 5.

Валенсија...нигде....Игуаин,се топ....ама прием и предаја:kesa:...шо футнавме,да даевме барем пола,ќе можевме мирно да гледаме 2 ро,вака....со нервози.Али биче биче.:zlo:

Прво полувреме одлична поставенсот и игра (особено Гаго и Алонсо):smir:

Лоша реализација. Мора да дајме гол на почеток на второ, за помирен крај.

се надевам дека ке дадеме уште 2 гола и дека Игуаин нема да изиграва Роналдињо!:tapp:

Здраво, јас сум Александар Лекоски а во Охридот ме викет Леко! Да ти е*ам пикнико :)))))

Натпреваров ми наликува како оној со Лион кога во прво полувреме создадовме милион шанси, а не ги искористивме, а второ им ја препуштивме нив играта, и добро знаеме што се случи. Ептен лежерно играат, како да имаат водство од 3 - 0.

Натпреваров ми наликува како оној со Лион кога во прво полувреме создадовме милион шанси, а не ги искористивме, а второ им ја препуштивме нив играта, и добро знаеме што се случи. Ептен лежерно играат, како да имаат водство од 3 - 0.

Истото срање е... само се надевам дека нема да биде истиот резултат :jaj:

Море у пизду матер нека идат сите од прв до последен.. Валенсија во прво полувреме играа бункер, па создадовме многу повеќе шанси. Сега се отворија, и не можеме една ебана асална шанса да создадеме. Накурчен сум до немај каде, фали уште да примеме некој гол, е тек тогаш ќе биде опасно..

п.с Силва.. :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom