M
Mario Gómez
Гостин
:bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];3416470 напиша::bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Боби[Мкд];3416470 напиша::bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Хм... па не е баш една. :jaj:
Тачно,ново дете треба да ја земе седмицата. Каналес или Сарабија.
За вчера... не знам дали уште треба да се дискутира за формацијата со еден деструктивец....
И не ми се допадна тоа што МП непотребно го форсира Рамос како централен дефанзивец, кога веќе му тргна како десен бек, играше супер на последните 2-3 натпревари.
Ај да имавме дефицит на таа позиција, централен дефанзивец, да.... али вака нема потреба од тоа. Не чини така често да ги менува позициите.
Уште сеа ја знам тактиката за со Барса. 3 играчи фластер на Меси, а останатите нека му местат на Ибрахимович празни голови да промашува.))))))
Стај му 3ца и стај го Пепе да го мава со штаки по глава, пак ќе ви даде гол.![]()
Среќа што Пепе нема да игра тогаш. :tv:
Ќе видиме со потешки противници како ќе игра Меси, мислам дека нареден викенд играте со Мајорка, затоа што реално одбраната на Сарагоса беа дрво до дрво, а исто така и Валенсија имаа 2-3 стандардни првотимци повредени. Како и да е, ова што го направи во последните неколку натпревари заслужува респект !![]()
Среќа што Пепе нема да игра тогаш. :tv:
Ќе видиме со потешки противници како ќе игра Меси, мислам дека нареден викенд играте со Мајорка, затоа што реално одбраната на Сарагоса беа дрво до дрво, а исто така и Валенсија имаа 2-3 стандардни првотимци повредени. Како и да е, ова што го направи во последните неколку натпревари заслужува респект !![]()
Тогаш по 15 ќе дава :pos2:Денес игравме со тројца деструктивци во средина. Сигурен сум дека ќе биде подобро кога ќе играат Иниеста и Чави во средината. Тогаш би се видело како би играл Меси.
Тогаш по 15 ќе дава :pos2:![]()
Е како треба да игра лошо одигра без нив или што? И нема играно со нив или :kesa:Абе, ти ја сфати што сакав да кажам јас?:pos2:
Пациент боже ме сачувај![]()