Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Натпреварот го гледав само прво полувреме, и реално требаше да имаме водство. Второ не го гледав а и подобро што не сум го гледал, кој знае што ќе сум доживеел. Од време на време проверував резултатот, и кога во 90 видов 3 - 2, збеснав. :vozbud: За играта не коментирам, нема потреба во една ваква прекрасна вечер да критикуваме некој од момците.. Нема нешто послатко од тоа Барса да киксне, а Реал да победи, и тоа со гол во 93 минута.. Честито нека ни е победата, Хала Мадрид, после оваа вечер сум 100 % уверен дека титулата во Ла Лига е наша. :real:

И одбраната можеше да реагира подобро, али Касиљас... :kesa:

Туку... што ќе кажете за фризурата на Марсело... се скинав од смеење кога го видов на почетокот :pos:

e98c5z.jpg

Еве подобар хајлајтс, освен головите има и некој од шансите. За ваков натпревар се живее!! HALA MADRID!!!

И да, ќе забраев...осетете ја атмосферата после голот на ВдВ! ЛУДИЛО!!

Честито.Едноставно решени бевте по секоја цена да победите без разлика што губевте 0-2 моралот кај играчите не падна туку напротив се издигнавте уште посилни тоа ми се допаѓа во такви утакмици дека без разлика со колкава разлика губиш ако сакаш да победиш тоа можеш да го оствариш.Честито агејн.:pipi:

Сеа глеам хајлајтс, кој шанси сме ги имале чоече, па овие требало со 10 - 2 да ги тепаме бе.. Мислам дека сеуште се треси пречката Гути што ја рокна. :tv:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ЧЕСТИТА НЕКА НИ Е ПОБЕДАТА !!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ХАЛА МАДРИД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:real::real::real::real:

Реал - Гетафе... на што ве потсеќа :raz:
Replay...:smir:

И ај некој ако може нека постави линија при пасот кога го примивме првиот гол, да не се разбереме погрешно, оној во празно кога беше, уште пред капел да наферли...

:pos:

(ако го имате објавено нека бришат модераторите)

Edit: Честито победа..Супер натпревар и супер изигравте..:helou:

Честито победа!!!:smir:
Оваа година сте ѕверови...:toe:

Ај честито победа нека се множат :smir:
Оваа победа потсеќа на ова и се надевам дека и оваа година ќе се слави:vozbud:

Ајде нека ни е честито победата, барСЕЛОна можад да го смукат :)
Прекрасна игра и заслужена победа грев ќе беше ако не тепавме,добро ни дојде оваа победа ајде нека се множат само победи и ништо друго :)

Еј се јадам какви возбудувања сум пропуштил,ке има ли реприза или пак на интернет целата утакмица да ја одгледам.??

Еј се јадам какви возбудувања сум пропуштил,ке има ли реприза или пак на интернет целата утакмица да ја одгледам.??

Ги даваат реприза понеделник и вторник, кај 1-2 саат попладне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom