Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Малку офтопик но насловот е интересен
Henry: "Spain is from another planet" :pos2:
Стварно е чудо тоа како игра Шпанија последниве 2-3 години.На секоја позиција има најмалку по двајца екстра играчи.Супер што нашиве играчи се изнаиграле.Браво за Рамос и Игуаин.

Потпишувам со две раце. Ќе поминам ако треба 100 километри, ама за таква работа ќе дојдам. :)

Само среди ти работата, и идеме одма. :)

Дај се собереме десетина колку треба. Сепак таа е НАША вечер :))

Може да ме рачунате и мене..од куманово ќе дојдам....

Ајде Армин, 5 сеа за сеа сме сигурни.

1.Ја
2.Армин
3.Шурикен
4.Мони
5.Стравот :)

Други ?

Мони не потврдила.

Иван?
РаМБОС?

Не ја пуштам Мони :baeh:
Не рачунајте на неа :baklja:

45455893_higuain416.jpg

Saymon seys: Shhhhhh :))

Сакате да се собереме да идеме кај Филе во ноќ на шампионите? Или од дома ви се глеа со Лион.

Лелееееееее какоо бе не беше за две недели у курац.
Се мора да се дешава баш кога ја закачив ебанава сипаница.Пу ј'зк.
Епа ако идете убав помин,за финалето пак ќе идеме.

Не ја пуштам Мони :baeh:
Не рачунајте на неа :baklja:

Ееееее овој Марко значи само филм ми крши:toe:...ништо од моето доаѓање, штом он не ме пушта, ништо од бизнисот.:tapp: хахахаха
Не шала на старана незнам стварно што како, ќе видам, зашто и 2 смена сум во школо, а и одбојка + тоа...незз стварно, ама знам само ако тепаме(а ќе тепаме) се пали цело Скопје, ја ќе ве пречекам, за тоа за неред и бељи праење прва ќе сум!!!:kesa::back:

Марче sry што ќе те разочарам, ама нема да идам на Вардар па и последно нешто у живот да ми е:nenene::pipi: не иде некако навивач на Работнички да ги бодри Вардар, нАли?:) Тоа би му дошло исто како да сум во Шпанија и место Реал да идам да ги глеам Барса.:raz: Иначе Армин ти ја доби кладбата:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom