Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Непотребен пенал, имаше контакт, но мислам дека немаше потреба да се досуди, и така топката му избега на Роналдо.
Дај бе и ти не барај рогој сега:pos2::pos2:.Љубимецот иначе како ќе ти даеше гол:smir:

Абе вечер очекувам победа од 3 гола разлика барем колку толку да се извадите за поразот од лион:toe:,мислам дека самите играчи се изнервирани и ке се истурат врз виљареал.
Добро сум погодил:toe:

Леле во транс сум,каква партија одигравме немам зборови.Вечерва не сакам да издвојувам поеднинци,тимската игра одлично функционира.Уште еднаш покажавме дека на Бернабеу сме непобедливи се надевам истово ќе го снајде и Лион.
ХАЛА МАДРИД!:vozbud::vozbud:

Леле во транс сум,каква партија одигравме немам зборови.Вечерва не сакам да издвојувам поеднинци,тимската игра одлично функционира.Уште еднаш покажавме дека на Бернабеу сме непобедливи се надевам истово ќе го снајде и Лион.
ХАЛА МАДРИД!:vozbud::vozbud:
А го кудеше Марсело, а тој мен оф д меч:kesa::smir:

Ja растуривме подморницата :) Многу добра игра на сите, не би критикувал никој. Пеналот беше само вадење, оти пред тоа ни поништија чист гол. :bip: Истиов резултат нека биди и со Лион. :vozbud:

Браво. Ми го напраи денот Натпреваров :back:
Поздрав до сите фанови на Реал
Кристијано = Psyho :uvo:

Очекувам видео од головите... само првите два ги видов...
Иначе Честито победа :smir:

Одлична игра вечерва сите одиграа перфектно се гледа дека на Бернабе сме непобедливи и да се надевам дека и Лион ке падни на Бернабе со ваква игра.Честита победа!!

HALA MADRID !!:real::real::real:

Ајде честито победа!!:vozbud:Роналдо секоја чест!

После поразот од Лион како повеќе мотивирано да играа.
Одлична игра, немам зборови. Имаше многу голови, нешто што мн се бара...
Абе закон сме бе, најдобри сме..
Уше еднаш честитки за победата, нека ни се множат.

Нема потреба за опширен коментар, одлично сработено, маалку само одбраната потфрли, но нападот со одличната игра го покри сето тоа. Само, да не се палиме многу многу, сепак Виљареал не е мерило за нашата игра. Ах, да успееме да им дадеме на Лион гол во први 20 минути на Бернабе .. Е тогаш ќе има вистинско демолирање !

Лееее каква партија :bravo: зверови многу јако изигра Роналдо да го пофалам. Ме потсети на времињата во Манчестер со вечерашнава игра.:zver: Само нека продолжи со ова темпо секој натпревар како во Манчестер и...:vozbud::drk: Со среќа победа 6-2 хихихи е ова се кралските убици немаат милост:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom