Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

На скопски - искача. :pos:

Сабота навечер бе, се оди по дискотеки, кафичи, башка може и на работа да бидам, така да изгледа по втор пат Реал ќе го гледам само првото полувреме..

На Мецелдер му скурчи. Се жали за 3-те изгубени години.

Епа сине, во цела година повреден си 10 месеци, кога играш си спор како желка, снажен си како вол, но во Шпанија го чепнеш ли противникот, веднаш се свири фаул, нема дуели. Единствена цел ти е да ја исшутираш топката надвор од својот шестнаесетник, не знаеш да ја изнесиш, како што тоа го прави Гарај. Со Алкоркон направи неколку грешки, а каков ќе бидеш против Челзи, Барса, Манчестер.. Многу ќе ти биде подобро да се вратиш во Бундеслигата, таму дефинитивно си професионалец. Не ти лежи Ла Лига. :)

дај не треси глупости смешен си...

Друже одговори ми само едно: Наведи еден натпревар што Реал го доби со помош на судиите оваа сезона, а јас ќе ти набројам најмалку три на Барса, Еспањол дома, Виљареал дома и сега со Спортинг на гости. Тоа се ти вкупно 5 бода или точно колку што изнесува разликата со Реал.

Малце каснам, но сепак.. честитки за кршење на онаа лоша традиција. Реал одигра одличен меч, во кои сите играчи според мене одиграа феноменално. Асистенцијата на Гути можеби едно 10 пати ја гледав и сепак не ми беше доста.. amazin` :)

Поздрав и среќно следното коло.

Jese Rodriguez i Derek Osede povikani na trening za reprezentacijata do 17 god.
22304g.jpg

Osede ima 4 nastapi dosega i 1 gol. Dodeka na Jese ova mu e prv povik.:realsal:

Би требало лесно да пројдеме,Еспањол ниту има некоја екипа,ниту е пак во некоја форма.

И си го имаме муабетот со нив, така да ако Пелегрини пак по истиот принцип го склопи тимот и играме со истата формација, сум уште поголем оптимист од пред мечот со Депортиво.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom