Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто бе така вчера ме извадија од контакт некој навивачи на Реал?,
Сеа што треба ја да зеам да ве провоцирам? не е тоа работа, јас сепак знам дека фудбал е фудбал, некогаш ке победеш, релативна работа.
Немојте да се нервирате помногу, Спотски поздрав.

напишано од : Фан на Барса. :smir:
Za ova imas dve race:smir::smir::smir:

Хала мадрид :vozbud:

smiley-face.gif

1183361523LpK1ml.jpg

Некогаш акциите кои котираат високо пагаат многу ниско ... зашто се преценуваат.

Одличен натпревар, мерак да му е на човек фудбал да гледа.
Иако имаше 2 големи судијски грешки недосуден пенал за вас и чист наш гол. Сепак одличен фудбал гледавме вечерва!

Добар фудбал падна а? :)
Ја само да ви честитам за добрата игра, како почнавте не се надевав ни на бод ако продолжи Милан така ама за 4 минути се деси чудо... лудо чудо :)

На не ви досудија пенал, на нас ни поништија чист гол и квит смо...
Првиот предизвик Севиља а Реал падна, сеа Милан... или неможат против поголеми клубови или Роналдо фали и тоа многу.

Поздрав се гледамо на Син Сиро, а до тогаш повторувајте не е се во парите (шала) :wink:

Вакво местење утакмица во животов не сум видел досега.Ама на кого ќе му кажеш,како и да е не сме уиграни тоа е факт.Без Ц.Р и Игуаин сме 0.Кај си бе сега Сун за овие од Милан што провоцираат овде.

Абе каква наместена не лупајте глупости... го јадевме поштено сосве јајца!

So ogled na toa deka glaven sponzor na obata tima e najgolemata kladilnica vo svetot BWIN,Real apsoluten favorit spored kladilnicite,poluvreme 1-0 za Real,i 3 vakvi gola da primi Kasilijas jasno e deka pobedata na Milan ne e zasluzena !! ovaaaaaaaaaaj sto mu e na ovoj Ramos,epten bedno igra,nieden probiv nema,a koga ke se najde vo moznost da nafrli topkata kako nekoj amater da ja nafrluva c c c....dolgo vreme mene mi trebase da svatam kakov sver igrac e LASS !!

Вакво местење утакмица во животов не сум видел досега.Ама на кого ќе му кажеш,како и да е не сме уиграни тоа е факт.Без Ц.Р и Игуаин сме 0.Кај си бе сега Сун за овие од Милан што провоцираат овде.
Добри се де, си имаат право да кажат што мислат.

Iskreno dobro e sto izgubi Real, da mu tekne na Perez deka treba da gi kupi i Ribery i Messi, vaka ne ide.

Наместена ?
Абе шо тип на концентрат јадеш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom