Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da ja razmrdame malku temava.
Eve edno video od Fernando Redondo eden od najdobrite igraci za vrska sto gi imal Real Madrid.

Da ja razmrdame malku temava.
Eve edno video od Fernando Redondo eden od najdobrite igraci za vrska sto gi imal Real Madrid.
Одличен клип. Би сакал да го имаме во овој состав коа бил во најдобрите денови :) Али многу сакам xD

Затоа он во Јуве се повампири, ете што била работата. Додека играше во Реал не примаше дроги, отиде во Јуве, му дадоа по некоја дрога, и одма се разигра.. :pos2:

Во копа дел реј, Ни падна Алкоркон, кој игра во иста лига со Кастиља, после 7 натпревари имаат 11 бода и се 7мо место на табелата.. :))) Солидно солидно :)
натпреварите ќе се играат на 28 октомври и 10 ноември.

дуо-трио со Касиљас

да ги пуштиме на евровизија маме ќе ебат

добра идеја, мже да ги пратиме на евровизија, под услов ако победат следната година евровизија да се одржи кај нас :pos2::pos2::pos2:

дуо-трио со Касиљас

да ги пуштиме на евровизија маме ќе ебат

Е да беее неможе:pipi: Ја боље пеам од оваа бе ја ќе идам место неа и таман ко ќе победиме кај нас ќе се одржи ви текиња???:):back:

Во копа дел реј, Ни падна Алкоркон, кој игра во иста лига со Кастиља, после 7 натпревари имаат 11 бода и се 7мо место на табелата.. :))) Солидно солидно :)
натпреварите ќе се играат на 28 октомври и 10 ноември.

Ne se smej.
Seti se lani od kogo ispadnavme.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom