Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бензема една да даеше од двете шанси, друго ќе беше. Да беше Раул на оваа втората ситуација, 108,5 % даваше гол. Ајде во второ како со Тенерифе, еден брз гол, и се ќе биде подруго.

Мислам да го пуштат ВДВ многу ќе се смене играта има преголема мотивација да се докаже :toe:

Слушајте го Филе кажува за постовите на фејсбук :vozbud:

Шо кажуваше овај коментаторов за повредениве... ги спомна Лас и Арбелоа и вика тие ќе бидат надвор од терените подолго време !? :nesvest:

ПС: последниов дриблинг на Роналдо.. Заеби го противнико заеби се и сам. :pos::pos::pos:

Од онакви стручњаци како сеа овој на Канал 5,што јаде против Реал..ми се сере најиксрено.
Барселона биле појјаки..леле бе..

Слушајте го Филе кажува за постовите на фејсбук :vozbud:

Шо кажуваше овај коментаторов за повредениве... ги спомна Лас и Арбелоа и вика тие ќе бидат надвор од терените подолго време !? :nesvest:

ПС: последниов дриблинг на Роналдо.. Заеби го противнико заеби се и сам. :pos::pos::pos:

Не бе, глуп е коментаторот. Кажа демек и да не биле повредени, Пелегрини многу многу не сметал на нив

Не требаше Роналдо да го шутне пеналот ? Или нема врска ? :helou:

pak isti k*rac crven karton i penal, pa do koga taka, a startot bese epten cist ali ........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom