Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дада незгодно го нагази. Има нешто информации за повредава?

4 месеци.. го осакатил скроз

Негредо ќе не полни :)

А смее Негредо да игра? Нели имаше таму во договорот нешто.. првата година да нема право да игра против Реал.. Или порано беа тие работи???

Па Негредо е продаден, ама бидејќи во договорот има клаузула да може да се врати за неколку сезони во Реал, можно е да има и забрана за играње против Реал. Ама не ми се верува, не е позајмен...

А смее Негредо да игра? Нели имаше таму во договорот нешто.. првата година да нема право да игра против Реал.. Или порано беа тие работи???

Со Гранеро и Де ла Ред така беше, знам не играа тогаш ( и пак го пиевме таа сезона од Гетафе :kesa: ), за Негредо не сум сигурен, ама ако се малку паметни нашиве, ќе ставеле клаузула која му забранува да игра против Реал. 8-)

Уствари, тогаш беа позајмени, лани Гранеро беше на buy-back опција и играше (асистенција за гол на Солдадо :) ), па ваљда и Негредо ќе игра.

Koj дегенски старт, од такви несмасни стартови ни криви ни дужни играчи страдаат.

Се тресам коа го гледам Дренте кога е 1-1 во назад, дефанзивно е наивен како плавуша.

Раул беше катастрофа, едвај чекам да ги видам Бензема-Игуаин заедно напред, се надевам уште во среда.

Потполно се согласувам со тебе. Стартови некои прави, небаре судијата има забрана за давање црвени картони.

P.S.

Кај е топката на сликата? ццц....

Реал обично вклучува клаузула за да се доплатат пари доколку сака да игра против Реал. Али трансферот на Негредо не беше мала сума, незнам дали би се согласиле Севиља на такво нешто.

Ти што мислиш?

Дека играте неверојатно со неговото срце уште физички да е таму ја мислам дека ќе ви ги предадевме утакмиците пред да почнат

1254070817_0.jpg

Дренте му ја ебал ногата на Бертран од Тенерифе. Ова нашиве одбранбени играчи сите касапи бе :tv:

Ја глеа некој топката ?

Па според гледачите и помошникот, би требало да е 2-3 метри позади Дренте :) Ваљда ја додал топката, па Дренте го собра. Го памтим стартов, ама не ми текнуе како беше. Играчов после тоа продолжи да игра уште 5-6 минути и беше заменет.

Па според гледачите и помошникот, би требало да е 2-3 метри позади Дренте :) Ваљда ја додал топката, па Дренте го собра. Го памтим стартов, ама не ми текнуе како беше. Играчов после тоа продолжи да игра уште 5-6 минути и беше заменет.

И тоа му беше многу:pred:

Abe ja ima ekipnata na slika na oficijalnata strana....jas ne mozam nesho me zafrkava....stavete ja nekoj za da moze da se vide......Sve kade sto e belo :D:D:D:D:D:D:
1202729329516.htm

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom