Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
брака само еден се идвојува во реал тоа е к.роналдо човекот вреди 100 милона не 93 коа треба ја решава ситуацијата после лесно е да дадеш уште два коа се е готово.Значи сакам да казам сите се добри во рела.м ама еден е најдоабр тоа е к.роанлдо поз

1286449398752353204.jpg

Вано ! :vozbud:

АБЕ ЛЕСНО Е СЕА А НА 1-0 ЈА СЕ ТРЕСЕВ ДОК РОНАЛДО НЕ ЈА РЕШИ СЕ ЧЕКА ЗА ПАРИ УТАМИЦАВА НЕМА ЛАБАВО СЕА ГИ НАЧЕКАА И УДРИ.

АБЕ ЛЕСНО Е СЕА А НА 1-0 ЈА СЕ ТРЕСЕВ ДОК РОНАЛДО НЕ ЈА РЕШИ СЕ ЧЕКА ЗА ПАРИ УТАМИЦАВА НЕМА ЛАБАВО СЕА ГИ НАЧЕКАА И УДРИ.

Им пуштаа вода малку, да се порадуваат и они малце. Ако продолжевме со ваквата супериорна игра како на крајот, колку требаше да им даваме. 10 ? :)

Патем, пукна и третата петарда оваа година. :)

Честита нека ни е победата!! Кога го постигна Роналдо вториот гол се беше полесно и одма ги наполнивме,сега не очекува тешко гостување во среда со Виљареал ама МОРА да се победи..позз

Браво честито победа. Се гледа дека ке мелете све пред себе оваа година. Убиствен напад убистев среден ред неам зборови. само Гаго ја кочеше играта. Риналдо почна да ги оправдува парите а и добро е шо му се даде шанса на Руд!!

Епа ајде честито уште една победа

Конечно се врати ѕверот, машината за голови...РУД ВАН НИСТЕЛРОЈ, влезе и си постигна гол, браво:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom