Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
: Casillas en portería; Sergio Ramos, Garay, Albiol y Marcelo, en línea de cuatro en defensa; Kaká, Lass, Gago y Cristiano Ronaldo, abarcando el centro del campo; y Raúl y Benzema

Ај упм, спиев до сеа, се будам, само што пуштам телевизоров го глеам Кики бам, 1 - 0 уште во 45 секунда. Сонувам уште, или.. :)

www.zulu.mk

Еве гледај на Алфа...

Ау бе на Гаго да му ебем све што има дома!!!! Главава све назад му е свртена, една топка не даде напред. Ни кочи игра, сељак глупав!!

Крај на прво полувреме. Играта не е баш таа што треба да ја очекуваме, но сепак Ксерез скоро цело прво полувреме играа со 10 во одбрана, па од тука следува и нашата не толку слаба игра. Момците дадоа еден гол, и после тоа не се замараа да постигнат уште еден гол. И да, дај боже да се врати Чаби до среда, зошто мака ќе мачиме со овој Гаго на таа позиција.

Гаго мен оф д меч :)
Слаба игра... а уште послаб противник се надевам дека во второ ќе ги згазиме ја имам 4+:)

Ovaj gago kako me nervire :@ site kontrii i polukontri ni propadna zaradi nego , ovaj ne zasluzuva u Xerez da igra ne u real. :tapp:

Разочаран сум од играта во прво полувреме датибам играчите наместо во прво да им дадат 3 гола тие 1 дадоа и застанаа серковци :@ барса гази а ние неможеме повеќе од 1 гол да дадеме на шупачка екипа

абе не можит секогаш да играат најдобро посекако противникот е таков да не се даваат 100% од можностите.Нормално дека играта е важна ама разултатот е во ваша полза нема место за паника (освен ако тие имаат шанси):toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom